breaking news Νέο

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ...δεν έπεφτε καρφίτσα...

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  ...δεν  έπεφτε  καρφίτσα...

            Μοναδική επιτυχία σημείωσαν οι θερινές εκδηλώσεις της  Ευξείνου Λέσχης Βέροιας με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά τον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Κομνήνιο Βεροίας. Η αναβολή των προγραμματισμένων διήμερων εκδηλώσεων που ήταν να γίνουν στις 8 και 9 Ιουλίου μεταφέρθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών σε μία ημέρα ,στις 11 Ιουλίου 2022.

Την  παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Αναστασία Μαχαιρίδου ενώ  χαιρέτησε τους  παρευρισκόμενους  εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Λέσχης  κ. Νίκος  Τουμπουλίδης,  ευχαριστώντας τα μέλη και τους παρευρισκόμενους φίλους για την παρουσία τους, τονίζοντας την ανάγκη για  ομοψυχία  και  ενότητα  καθώς  οι  μεγάλες  ιδέες  και αξίες  που  μας  ενώνουν  είναι  διαχρονικές  και  αποτελούν για  όλους  μας   παρακαταθήκη  των  προγόνων  μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με  τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που  έδωσαν και πάλι το βροντερό παρόν. Η διαδοχική εμφάνιση των τμημάτων παιδικού, εφηβικού, καθώς και του τμήματος ενηλίκων εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους  θεατές.Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλημμύρισαν το χώρο της εκδήλωσης με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό, ενώ το φινάλε ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό με την απόδοση από το ανδρικό τμήμα των χορών μαχαίρια(πιτσάκ) και του Πυρρίχιου χορού(Σέρα).

Ο χοροδιδάσκαλος Βαγγέλης Ιντζεβίδης  μαζί με τους συνεργάτες του έδειξαν για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η σύμπνοια αποδίδει ζηλευτά αποτελέσματα. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα, με τους  Γιώργο Σιαμλίδη , Χρήστο Καλιοτζίδη και Τάσο Παρχαρίδη στο τραγούδι, το Χρήστο Καλιοτζίδη και το Βασίλη Φολίνα στη λύρα, τους Ανδρέα Νικηφορίδη και Άκη Στολτίδη στο νταούλι, τον Βασίλη Φολίνα στο αγγείο, τον Νίκο Ματζηρίδη στο κλαρίνο  και τον Παναγιώτη Γεωργιάδη στα πλήκτρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των τμημάτων, τον χοροδιδάσκαλο κ. Βαγγέλη Ιντζεβίδη, τον χοροδιδάσκαλο του τμήματος αρχαρίων ενηλίκων κ. Κυριάκο Παλασίδη, τους  υπεύθυνους των τμημάτων κ. Ζωή Κουρούκα και Ελπίδα Κιατικίδου, τους εφόρους τμημάτων και  εκδηλώσεων  κ. Γιάννη Κοτίδη και Τριαντάφυλλο Στεργιάδη αντίστοιχα, την υπεύθυνη ιματιοθήκης κ. Όλγα Παπαδοπούλου και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια της Λέσχης για την διάσωση και διάδοση της  παράδοσης  και του πολιτισμού μας.

            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Νεκτάριος Σαββίδης εκπρόσωπος του μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνος, ο υφυπουργός οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος Απόστολος, οι βουλευτές Ημαθίας Μπαρτζώκας Αναστάσιος και Τόλκας Άγγελος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο συνταγματάρχης Νίκος Παπαδόπουλος εκπρόσωπος του διοικητού της  Ιης Μεραρχίας Πεζικού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και πρώην πρόεδρος της λέσχης  κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας-περιβάλλοντος κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, ο  Αντιδήμαρχος  οικονομικών  κ. Ασλάνογλου  Στέλιος,  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος, η Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Τζίμα Συρμούλα,ο αντιδήμαρχος ψηφιακής τεχνολογίας κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. κ. Καγκελίδης Αντώνης, το μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε και πρώην πρόεδρος της λέσχης  κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος  Λάζαρος  καθώς και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων: Ποντίων Μακροχωρίου, Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς»,ΜΑΣ Καλλιθέας Βέροιας, Ευξείνου Λέσχης ΄΄Τσάκωνα΄΄, Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας και  Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το συν διοργανωτή δήμο Βέροιας καθώς και όλα  τα ηλεκτρονικά μέσα του Νομού, όπως και τις εφημερίδες Εύξεινος Πόντος, Ημερήσια, Λαός και Βέροια, για την προβολή της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. της Λέσχης επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη  της Λέσχης  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν,  διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι αριθμός που κέρδισε  ένα πλήρες σετ μπάνιου προσφορά των Ειδών Υγιεινής Αντώνη Λυμούση είναι ο αριθμός:289

 

Με τιμή

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                             Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής