breaking news Νέο

Προημιτελικός κυπέλλου γυναικών Φίλιππος Βέροιας - HONDA Πανόραμα

Προημιτελικός κυπέλλου γυναικών Φίλιππος Βέροιας - HONDA Πανόραμα

Το Σάββατο 13/01/2018, στις 17:30, στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, ο Φίλιππος υποδέχεται τη Honda Πανόραμα, στα πλαίσια της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών 2017-2018. Ο Φίλιππος θέλει να ξεκινήσει με νίκες το 2018 και η νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα θα του δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει έντονος ενθουσιασμός για το συγκεκριμένο αγώνα, μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία παρουσία της Γυναικείας ομάδας σε Final 4 Κυπέλλου και το γεγονός αυτό αποτελεί πρόκληση για όλο το τμήμα. 
Στα πλαίσια του Προημιτελικού, το Γυναικείο τμήμα του Φιλίππου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας «ο Άγιος Λουκάς», θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν οι φίλοι και όχι μόνο του χάντμπολ, του Φιλίππου και της πόλης μας, έτσι ώστε να γίνουν εθελοντές δότες, με απώτερο σκοπό το να χαρίσουν ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος, οι προπονητές και οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης και του Φιλίππου να παραβρεθεί στο Φιλίππειο το Σάββατο 13/01, στις 17:30, προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες και να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής