breaking news Νέο

Δήλωση του Απόστολου Παππά πρόπονητή του Φιλίππου Αλεξάνδρειας μετά τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

Δήλωση του Απόστολου Παππά πρόπονητή του Φιλίππου Αλεξάνδρειας μετά τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

Θετικό χαρακτήρισε ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Απόστολος Παππάς το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό. Απο κει και πέρα αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Φίλιππου Αλεξάνδρειας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία και σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης στην οποια βρίσκεται σήμερα η ομάδα του ανέφερε την παρουσία του Νίκου Σαρηγιαννίδη στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό τον οποίο πήραν από τον χώρο εργασίας του λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Φιλίππου Αλεξάνδρειας μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Εδεσσαϊκό δήλωσε: “Απέναντι σε μια καλή ομάδα τα παιδιά έκαναν οτι μπορούσαν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και τα κατάφεραν.

Βέβαια δεν μπορέσαμε να γίνουμε ιδιαίτερα απειλητικοί στην αντίπαλη εστία ομως την συγκεκριμένη στιγμή και με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα αυτό που πήραμε είναι πολύ καλό. Εξυπακούεται ότι για να πετύχει τον στόχο της η ομάδα χρειάζεται αμεση ενίσχυση”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής