breaking news Νέο

Oι πρώτες κινήσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ

Oι πρώτες κινήσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν ξέρω αν η ανοικτή συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης στη Sala της Ελιάς έλυσε τις απορίες των φιλάθλων, για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και τους φετινούς αγωνιστικούς της στόχους, όμως έδωσε το δικαίωμα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαβάζουμε σε διάφορα σαϊτ, όχι βέβαια σε όλα, επειδή προφανώς η νέα κατάσταση πραγμάτων που διαμορφώθηκε στα διοικητικα της ΠΑΕ, δεν πρόλαβε να οργανωθεί και να δημιουργήσει ένα γραφείο τύπου που θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να ξεκινήσει διερρευνητικές συζητήσεις με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, ενώ, όπως επίσης διαβάζουμε!!! κατέληξε και στο πρόσωπο του νέου προπονητή.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, παρότι οι άνθρωποι που κινούν αυτή την περίοδο τα νήματα της ομάδας τηρούν σιγή (;) ιχθύος, νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ την νέα περίοδο θα είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης, ενώ η στροφή προς το τοπικό στοιχείο άρχισε να εφαρμόζεται. Ήδη αποκτήθηκε ο Αλέξης Παπατζίκος, μικρός γιος του πρώην άσου της ομάδας και νυν προέδρου των Παλαιμάχων Τάκη Παπατζίκου, που την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στον Πανελευσινιακό. Στην αντίπερα όχθη αποχαιρέτησε την ομάδα ο Αλέξης Βεργώνης, που μετακομίζει στην Λάρισα.

Όσον αφορά τους παίκτες που εξακολουθούν να είναι κοντά στην ομάδα, η ΒΕΡΟΙΑ θα επιδιώξει την παραμονή του Μπουκουβάλα, του Δημόπουλου, του Μαραγκού και φυσικά των νεαρών που παραμένουν στο ρόστερ της.

Επίσης υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για την απόκτηση νεαρών παικτών που κατάγονται από την Ημαθία και κάνουν καριέρα σε επαγγελματική ομάδα άλλης περιοχής. Όπως του 20χρονου Δασκαλάκη που κατάγεται από τη Νάουσα και ανήκει στην δύναμη του Εργοτέλη, του 19χρονου αριστεροπόδαρου Γιώργου Παυλίδη που κατάγεται από το Μακροχώρι (πέρασε και από τα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Γιάννη Καψαλιάρη προπονητή, τον 21χρονο Βεροιώτη Παρασκευά Ντουμάνη αμυντικό, καθώς και τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Μπαστιάνο, που έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά» (έπαιξε δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης).

Όλα αυτά βέβαια ακούγονται και γράφονται υπό μορφή διαρροής, αφού δεν υπάρχει διοίκηση, επίσημα τουλάχιστον και υποτίθεται δεν λειτουργεί και το γραφείο τύπου της ΠΑΕ. Θέλουμε λοιπόν να πιστεύουμε ότι σύντομα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση (χθες το βράδυ αναμένονταν να συνεδριάσει η νέα διοίκηση) προς όλες τις πλευρές, για να ενημερωθούν δίχως εξαίρεση και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής