breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πολύ προχωρημένος ο Μπάιντεν, αδερφές μου της Συγγρού και περιχώρων (επί εποχής Ανδρέα, έτσιιιι;)

Διότι, ποιος άλλος, εκτός από τον πρόεδρο της Αμερικής του Ράμπο, του Τζον Γουέιν και του Κλιντ Ίστγουντ, θα μπορούσε να κάνει ναύαρχο και μάλιστα τετράστερο, τον κύριο της φωτογραφίας, που άφησε τα ναυτικά παντελόνια και φόρεσε φούστα...κλαρωτή και γαρύφαλλο στο αυτί.

Ευτυχώς που δεν είναι πια ναύαρχος και ορίστηκε από τον Τζο υφυπουργός Υγείας.

Φανταστείτε να τον είχαν διοικητή στόλου και να έτρεχε με τα ψηλοτάκουνα, να αντιμετωπίσει καμιά επίθεση των Ρώσων. Να σπάσει πόδια και μέση, που έτσι κι αλλιώς είναι λυγιστή. Έχει άλλη χάρη, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Ο άλλος κύριος (λέμε τώρα) είναι  πλέον η φαλακρή, γεμάτη νάζι, διευθύντρια της υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων στο Αμέρικα.

Με αυτά και με τα άλλα τους πήρε φαλάγγι η Ζαχάροβα, γράφοντας : «Η τρανς ναύαρχος των ΗΠΑ Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον στη Γαλλική Πρεσβεία, σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης. Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: Είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις δικές μας;».

Τώρα, δεν ξέρουμε τι αξίες έχουν οι Ρώσοι, αλλά ο Βλαδίμηρος είναι και πολύ ματσό άντρας. Για να δούμε τρανς ναύαρχο στη Ρωσία, πρέπει να γίνει του Πούτιν το κάγκελο.

Ρε σεις, πάτε με τα καλά σας; Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας; Να κάνουμε remake της σειράς «η Μάχη» με το λοχία Σώντερς, αντί να στέλνει καυτό μολύβι στους ναζί, να τους πνίγει το κουνέλι;

Να δούμε τον Κλινt στο μια χούφτα δολάρια, να κουνάει τη θυμωνιά στο φαρ ουέστ, αντί να τους καθαρίζει όλους με το εξάσφαιρό του;

Πάντως οι Αμερικανοί και με το ματσό την έφαγαν την παπάρα. Στα Βιετνάμια, στο Ιράκ, στα Αφγανιστάνια. Απ’ όπου έφυγαν σαν κυνηγημένοι, αφήνοντας στους ταλινοκάφρους πολεμικό υλικό 100 δις δολλαρίων.

Και τώρα θέλουν να νικήσουν το σύντροφο Βλαδίμηρο. Ρε σεις, σύκα δύσκολα να βρείτε στη Ρωσίααααα.


Ράμπο
Ίστγουντ-Γουέιν
υφυπουργός Υγείας
Ζαχάροβα
Πούτιν
λοχίας Σώντερς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής