breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Eπιστροφή σε αγωνιστική δράση

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Eπιστροφή σε αγωνιστική δράση

Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και οι ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων όσοι τουλάχιστον από αυτούς έχουν επιλέξει την "στέγη" της νέας περιόδου, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε αγωνιστική δράση.

Οι πρώτες μετακινήσεις παικτών, παρότι επίσημα δεν έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, έχουν διαρρεύσει με τις διοικήσεις των ομάδων μεχρι στιγμής, να δινουν βαρύτητα στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου που θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά.

Υπάρχουν βέβαια και οι ομάδες που εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλοκαιρινό λήθαργο, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν τελικά ξυπνήσουν έγκαιρα για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της κατηγορίας στην οποία ανήκουν ή αν έχουν αποφασίσει να παραμείνουν εκτος της διοργάνωσης. Κάτι βέβαια πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια. Ετσι επαναλαμβάνουμε κανεις αυτή τη στιγμη δεν μπορεί να προβλέψει αν το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας διεξηχθεί με 12 ομάδες οσες δηλαδή δικαιούνται συμμετοχή ή λιγότερες.

Από τις ομάδες που μέχρι στιγμής παρουσιάζουν μεγαλύτερη δραστηριότητα είναι η ιστορική Νάουσα και η Αλεξάνδρεια που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η Νάουσα μετά την πλήρη στελέχωση του προπονητικού τιμ το οποίο αναφέραμε σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ (Δημήτρης Βοτάρης προπονητής Χρήστος Υφαντίδης, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμηματος, Διονύσης, Γρηγορόπουλος, γυμναστής τερματοφύλακας Δημήτρης Χατζηγεωεργίου, φυσιοθεραπευτής Αλέξης Αλεξιάδης μασερ) προχώρησε και στις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις και ανανεώσεις παικτών (απέκτησε τον Κύρου τερματοφύλακα απο τον Αστέρα Τριποτάμου και Τοπόλη από τον Εθνικό Γιαννιτσών ενω ανανέωσε την συνεργασία της με τους Αργυρίου, Κερμανίδης, Πίτο, Μπικάνο, τέσσερα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες της πόλης και παραμένουν στην ποδοσφαιική εκπρόσωπο της πόλης τους.

Σημαντική δραστηριότητα, οπως εξαλλου κάθε χρονο τέτοια περίοδο, παρουσιάζει και η ομαδα ης Αγίας Μαρίνας στην οποία θα συνεχίσει στον πάγκο της ο Χρήστος Παναγιωτίδης. Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγίας Μαρίνας δημοσιοποίησε την συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές τον Σοφοκλή Ράδη και Κοσέογλου που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Νίκη Αγκαθιάς και στον Κώστα Μυλωνα του Αχθου Αρούρη που υποβιβάστηκε από την Α' κατηγορία.

Η νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία Αλεξανδρεια που διατήρησε στον πάγκο της τον Αντώνη Παπατζίκο, ανανέωσε την συνεργασία της για έναν ακόμη χρόνο με οκτώ ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ της και συγκεκριμένα με τους Κωνσταντινόπουλο (τερματοφύλακα) Λάζαρο Μουρατίδη, Λευτέρη Κίτσα, Αλτανίδη, Μάτση, Ματράκα, Κοντογιάννη και Τζιλόπουλο.

Οσον αφορά το Μακροχώρι και τη Μελίκη που όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο σχετικό μας ρεπορτάζ ξεκίνησαν τον φετινό τους σχεδιασμό με την επιλογή του προπονητή (τους Γιώργο Απόσογλου και Φιλιππα Πέϊου το πρώτο και τον Γρηγόρη Ηλιάδη και Παρσοπουλο η δεύτερη) μέχρι στιγμής περιορίζονται στην ανανέωση παικτών από το περσινό έμψυχο υλικό τους που θελουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νεα περίοδο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής