breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από τις 26 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από τις 26 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη 26 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου το πρωί θα προεξάρχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού και θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του μοναχού π. Θεοδοσίου Μπούσκα.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Αγία Τριάδα της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Πολυλογία: αιτία πολλών πτώσεων και αμαρτιών» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 30 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης και θα τελέσει Κουρά Μοναχής.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Καστανιάς.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί τον Τίμιο Σταυρό από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και στην Ιερά Λιτανεία.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής