breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Η είδηση της ημέρας, αδέρφια. Η Καίτη Φίνου έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή.

Βαδίζοντας στα 60 της, το είδωλό μας στα 80ς, συνεχίζει ακάθεκτη, για να φτάσει στα κιλά που ήταν, όταν έπαιζε με το Στάθη Ψάλτη.

Τότε, που την χαιρετούσε ο συγχωρεμένος με το «γειά σου Κούλα, με την κ@λάρα σου».

Πάντως ήταν προφητικός ο Στάθης, όταν είπε το «πολύ κ@λόπαιδο ο Κυριάκος».

Έβλεπε σαράντα χρόνια μετά.

Πάντως ο Κυριάκος ζει και βασιλεύει στις δημοσκοπήσεις. Δεν πάει να φλέγεται η ...Μεσόγειος, να έρχεται πείνα το χειμώνα, εκεί αυτός, Μπροστά δέκα μονάδες από το Σ(φ)ΥΡΙΖΑ.

Και ο άλλος ο Κυριάκος, πάει καλά. Προφανώς τον ευνοούν οι χειρόγραφες επιστολές στήριξης που έχει στα χέρια του, από το Χο Τσι Μινχ.

Ήταν αυτός που προέβλεψε ότι το 2022 η ελληνική λύση θα σώσει τη χώρα με τον ΕΛ Βελόπουλο, πρωθυπουργό.

Υπάρχει ένας, γιατί και πώς ζει ανάμεσά μας, που βρίζει τους νυν βουλευτές για τα πάντα. Το περίεργο; Ήταν κι αυτός βουλευτής και θέλει να ξαναγίνει.

Ωραίοοοος.

Διότι πώς θα πάει μπροστά η πατρίδα, αν δεν βολευτούν και οι πρώην βολεμένοι, που βολεύτηκαν για τα καλά, όταν ψήφιζαν, για να βολευτούν οι άλλοι, αλλά και οι ίδιοι. Και την έκαναν από το ένα κόμμα στο άλλο.

Βολευτείτε, αεί βολευόμενοι, λοιπόν.

Στο Ξάνθη έκλεψαν το φορτηγό του Μανούσου Μανουσάκη. Το «κόκκινο ποτάμι» τελικά γυρίζει πίσω.

Διότι και το ΠΟΤΑΜΙ στέρεψε, όταν έφυγε ο κυρ Σταύρος Θεοδωράκης. Βέβαια αν ο Μανούσος βάλει στο σίριαλ πρωταγωνιστές το Σελίμ και τον Καραχούς, ε, τότε σε δυο λεπτά θα είναι πίσω. Όχι το ποτάμι, το φορτηγό.

Διότι φταις και εσύ κυρ Μανούσο μου. Βάλε καμιά φωτογραφία της Ερατώς στο φορτηγό, να γίνει το άβατο της περιοχής. Καμπόσος μεταφορές έγραφε, τι να καταλάβουν τα πιντιά;

Στα 15 με 17 λεπτά η τιμή της κιλοβατώρας, μετά την επιδότησή της. Βέβαια θα έχουμε φθηνές τιμές, αλλά όχι ρεύμα σε λίγο. Ας όψεται η νταλκαδιάρα η Ζαχάροβα, που έχει πολλά και κρυφά βίτσια. Χαρασιόοοοο.


Ψάλτης
Μητσοτάκης
Βελόπουλος
Μανουσάκης
Θεοδωράκης
Ζαχάροβα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής