breaking news Νέο

Κ. Ρίζος : «Προβλέπω ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαιτέρως θερμό! Και η ευθύνη δεν θα είναι δική μου!»

Κ. Ρίζος : «Προβλέπω ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαιτέρως θερμό! Και η ευθύνη δεν θα είναι δική μου!»

Στην πρόσφατη επιστολή της προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Τασούλας Παυλίδου απάντησε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κ. Ρίζος. Όπως αναφέρει :

 

«Το να αρνείται δημοσίως, πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου, το ότι προτάθηκαν οι όροι συνδιοργάνωσης εκδήλωσης του συλλόγου με την ΚΕΠΑ από τον πρόεδρό της και αυτοί έγιναν αποδεκτοί, σημαίνει αναξιοπιστία του συγκεκριμένου συλλόγου και έλλειψη αξιοπρέπειας του εκπροσώπου του συλλόγου που έκανε τη συμφωνία και τώρα το αρνείται.

Ο όρος συνδιοργάνωση σημαίνει συνεργασία με ίσους όρους. Συμμετοχή στα έξοδα αλλά και στα έσοδα κατ’ αναλογίαν. Αλλιώς, όταν ο ένας από τους συνδιοργανωτές μόνο, καρπώνεται τα έσοδα, τότε δεν μιλούμε για συνδιοργάνωση αλλά για υποστήριξη. Ο φορέας που στηρίζει τον σύλλογο προσφέρει αυτά που μπορεί χωρίς απαιτήσεις στα κέρδη. Όταν αυτά που προσφέρεις χωρίς αντάλλαγμα και του άλλου δεν του φτάνουν και επιπλέον προσπαθεί να σε απαξιώσει δημοσίως, αυτό ονομάζεται απρέπεια και μου προκαλεί έντονη αποστροφή. Παράλληλα, όταν επιστρατεύονται και άλλοι στην προσπάθεια να μειωθεί η προσωπικότητά σου με πολύπλευρες προσβλητικές επιθέσεις, αυτό εγώ το ονομάζω "αλητεία".

Αυτά συνήθως οργανώνονται από κάποιους, οι οποίοι με την παρουσία σου έχασαν προνόμια, τα οποία απολάμβαναν καταχρηστικά κι εσύ τους τα στέρησες. Συνήθως η αφέλεια αυτών των δολίων και των παρατρεχάμενών τους, τους κάνει να πιστεύουν ότι θα σε πτοήσουν ή θα σε τρομοκρατήσουν. Προβλέπω ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαιτέρως θερμό! Και η ευθύνη δεν θα είναι δική μου!».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής