breaking news Νέο

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια

"Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ ολόψυχα όλους εσάς, τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες μαθήτριες και μαθητές μας για την επιβράβευση των πολυετών κόπων σας, για τη δικαίωση των εκπαιδευτικών στόχων σας και για την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Η νέα φοιτητική ζωή που απλώνεται μπροστά σας, εύχομαι να αποτελέσει την αφετηρία τόσο για την απόκτηση πλούσιας επιστημονικής γνώσης όσο και για τη διεύρυνση των εμπειριών ζωής και της κοινωνικής σας καλλιέργειας, όλα, πολύτιμα εφόδια για το μέλλον σας.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω επίσης στους καθηγητές σας, που με διδακτική επάρκεια και ποιότητα στάθηκαν άοκνοι αρωγοί στην προσπάθειά σας αλλά και στους γονείς, στους κηδεμόνες και στις οικογένειες σας για την συνεχή στήριξη που σας παρείχαν σε όλη την απαιτητική αυτή σχολική διαδρομή.

Για όλες και όλους εσάς που τη φετινή χρονιά δεν επιτύχατε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να χαμογελάτε γιατί στην καρδιά σας δεν πρέπει να χωράει ούτε απογοήτευση ούτε ασφαλώς παραίτηση. Η ζωή εξάλλου προχωράει και σε κάθε βήμα είναι γεμάτη ευκαιρίες και νέες προσκλήσεις που απαιτούν την αγωνιστικότητά μας, την αποφασιστικότητά μας, την εστίασή μας και της υπομονή μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία,

χαρά και δημιουργικότητα στις διαδρομές και στις ζωές όλων σας.

Το αύριο σάς ανήκει!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής