breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν λέω, πρέπει να έχουν αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο στην political.gr.

Μιλάμε για μεγάλη δημοσιογραφική «μύτη».

«Μπετόν-αρμέ» η «γαλάζια πολυκατοικία». «Γιατί δεν ανησυχούν στου Μαξίμου για τα δεξιά σχήματα», ο υπέρτιτλός της.

Και το άλλο δικό σου, μεγάλε. «Να ‘χουμε, να γκρεμίζουμε», που είπε και ο μεγάλος κύριος Τσετσένογλου, κατά την κατεδάφιση του κέντρου διασκέδασης «Βιετνάμ».

Και να σου που αποκαλύπτεται το Μαξίμου Gate. Βγαίνει λοιπόν η ΕΥΠ και μας ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε ο διοικητής της Κοντολέων (με μακριά αυτιά όμως), γιατί...επισυνδέθηκε, έτσι λένε οι ευγενείς τις υποκλοπές σήμερα, με το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τι επισύνδεση ρε και γαλάζια άλογα; Κανονικά τον ακούγατε το Νικολιό, με «βαλίτσες» από το Κολωνάκι. Κατά το «εδώ πυρσός, καλώ φλόγα, από κολώνα του ΟΤΕ. Με λαμβάνεις φλόγα;».

Παλιά, που για τις υποκλοπές δεν υπήρχαν βαλιτσάκια και άλλα τέτοια περίπλοκα, έβαζε ο Μητσάρας ο Μαυρίκης ένα «κοριό» να, ένα μέτρο και, στο τηλέφωνο του Παπανδρέου και μάθαινε τι έλεγε στον Κατσιφάρα και το Βαγγέλα το Γιαννόπουλο.

Έτσι μαθεύτηκε και το περίφημο, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο που είχε πει ο Ανδρέας σε κείνη τη χλεμπονιάρα τη Θάτσερ, όταν ήταν η Μικρή Βρετανία στην Ευρώπη.

«Μας έχετε σπάσει τα @ρχι@@@ κυρία μου», είπε ο αρχηγός στην Αγγλίδα με το μαλλί το σατινοροζομπορντοροδοκόκκινο. Η ατάκα του μεταφράστηκε σε όλο το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών των κρατών μελών της ΕΟΚ και από τότε παράγει νομικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον κώδικα της σοσιαλιστικής διεθνούς, δεν θεωρείται ύβρις, αλλά έπαινος. Για τον εκστομίζοντά την φυσικά.

Σε μια άλλη σύνοδο και μετά την επιμονή της Θάτσερ να δει τι είχε στο τσαντάκι του ο Ανδρέας και αν έκρυβε κανά μικρόφωνο, ο αρχηγός της το άνοιξε μπροστά της. Τότε, βλέπετε, τα μαγνητόφωνα ήταν σε μήκος, όσο ένα σημερινό ipad. Οπότε ανοίγει το τσαντάκι του ο greek και της δείχνει δύο πίπες. Καπνού φυσικά. Ήταν το μεγάλο του πάθος, το κάπνισμα. Πριν έλθει η Μιμή φυσικά, γιατί εκείνη του τα έκοψε όλα.

Με αυτά και με τα άλλα, πλησιάζει η 9η Αυγούστου, που θα βγει το Αβδούλχαμιντ Χαν στη Μεσόγειο.

Να δούμε τότε, αν θα τους κάψουμε, πριν τους ρωτήσουμε, γιατί είναι μέσα στην υφαλοκρηπίδα μας ή αν θα τους καταγγείλουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για παρά φύσιν βιασμό.

Ξέρετε, οθωμανικό δίκαιο και κάτι τέτοια τινά...


Τσετσένογλου
Κοντολέων
Μαυρίκης
Παπανδρέου
Αβδούλχαμιντ Χαν
Φλώρος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής