breaking news Νέο

Με 40 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 40 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, με 40 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

ΘΕΜΑ

1ο :

Έγκριση ή μη α) του σχεδίου δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στον Δήμο Βέροιας και β) της πρότασης οικιστικής αποκατάστασης των οικογενειών Ρομά που διαβιούν στον καταυλισμό του Εργοχωρίου

ΘΕΜΑ

2ο :

Έγκριση ή μη Συστήματος Διακυβέρνησης του Δήμου Βέροιας ως Ενδιάμεσου Φορέα για την αξιολόγηση και επιλογή των Πράξεων της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Βέροιας

ΘΕΜΑ

3ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βέροιας. (Νομική Υπηρεσία)

ΘΕΜΑ

4ο :

Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα

ΘΕΜΑ

5ο :

Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας ή εκπροσώπου της Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων.

ΘΕΜΑ

6ο :

Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).

ΘΕΜΑ

7ο :

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την παραλαβή γραμματίου παρακατάθεσης από συμβολαιογράφο

ΘΕΜΑ

8ο :

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Αστική Εταιρία με την επωνυμία «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ».

ΘΕΜΑ

9ο :

Ορισμός δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)» Δ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ

10ο :

Ορισμός δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΚΕΔΗΠΕΘΕ)» Δ. Βέροιας.

 

ΘΕΜΑ

11ο :

Ορισμός μελών με τους αναπληρωτές τους και συγκρότηση της επιτροπής ελέγχου παιδοτόπων.

ΘΕΜΑ

12ο :

Διαπίστωση υπέρ της ύπαρξης υπηρεσιακής ανάγκης για την κάλυψη μιας θέσης κλάδου ΔΕ Διοικητικού, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υπ’ αριθ. 1/408/2008 προκήρυξης για την πλήρωση οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας στον Δήμο Βέροιας

ΘΕΜΑ

13ο :

Έγκριση ή μη άρσης ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ακινήτου με φερόμενους ιδιοκτήτες τους Α.Πρασίνου κλπ., στα Ο.Τ. 71 και 76 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Τ.Κ. Βεργίνας

ΘΕΜΑ

14ο :

Έγκριση ή μη λύσης της μίσθωσης ακινήτου επί της οδού Μητροπόλεως 27

ΘΕΜΑ

15ο :

Έγκριση ή μη του φακέλου Δημόσιας Σύμβασης της Μελέτης – Τεύχος Τεχνικών δεδομένων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης της μελέτης «Μελέτη Βιοκλιματικού πολιτιστικού Δικτύου Διαδρομών στην Παλιά Πόλη της Βέροιας»

ΘΕΜΑ

16ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος για την πιστοποίησή τους».

ΘΕΜΑ

17ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ. Παύλου για την πιστοποίησή τους».

ΘΕΜΑ

18ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά για την πιστοποίησή τους».

ΘΕΜΑ

19ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού Κυψέλης»

ΘΕΜΑ

20ο :

Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Αγίας Βαρβάρας»

ΘΕΜΑ

21ο :

Επί ενστάσεως του αναδόχου του έργου «Κατασκευή γέφυρας Αφών Κούσιου» κατά του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου και έγκριση ή μη του παραπάνω πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής.

ΘΕΜΑ

22ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Εξωτερικός αγωγός αποχέτευσης Πανόραμα-Γιοτζαλίκια-Φλαμουριές»

ΘΕΜΑ

23ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών αποχέτευσης Πανοράματος»

ΘΕΜΑ

24ο :

Έγκριση ή μη 2ου πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Βεργίνας (2017)»

ΘΕΜΑ

25ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση δικτύων άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

26ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Καθαρισμός τσιμενταυλάκων Δ.Ε. Απ.Παύλου»

ΘΕΜΑ

27ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση νεκροταφείων»

ΘΕΜΑ

28ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Μεταφορές περιπτέρων»

ΘΕΜΑ

29ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών συντήρησης-υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

30ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας «Γεωχωρική αποτύπωση δικτύου οδικού και αστικού φωτισμού Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

31ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργικού συστήματος εξυπηρετητή και λογισμικών».

ΘΕΜΑ

32ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Εκτυπώσεις-εκδόσεις-βιβλιοδετήσεις».

ΘΕΜΑ

33ο :

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Κατασκευή περίφραξης στο αριθ. 176νστ αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Ασωμάτων»

ΘΕΜΑ

34ο :

Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για τη μίσθωση τουριστικού τρένου

ΘΕΜΑ

35ο :

Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ειδών τροφίμων για τη λειτουργία δομών του Δήμου.

ΘΕΜΑ

36ο :

Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με τον Σύλλογο Βλάχων Βέροιας, β) δαπάνης και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

ΘΕΜΑ

37ο :

Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων και με τον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου, β) δαπάνης και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

ΘΕΜΑ

38ο :

Έγκριση ή μη α) δαπάνης για την προμήθεια στεφανιών καταθέσεων και β) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

ΘΕΜΑ

39ο :

Έγκριση ή μη α) έκτακτης μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης.

ΘΕΜΑ

40ο :

Έγκριση ή μη α) μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης αντιδημάρχου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης.

 

                                                                                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                     ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής