breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Oλοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

ΒΕΡΟΙΑ : Oλοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Δίχως προβλήματα τραυματισμών η ΒΕΡΟΙΑ ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της και μπαίνει στο δεύτερο, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και που όπως είναι γνωστό επιδιώκει το «δέσιμο» και στη συνέχεια το φορμάρισμα των ποδοσφαιριστών και γι' αυτό περιλαμβάνει συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια.

Παράλληλα βέβαια με την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, που επαναλαμβάνουμε, συνεχίζεται ανέφελα, η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας, που είναι αλήθεια κυρίως μεσοεπιθετικά και παρουσιάζει πολλά κενά.

Έτσι το τελευταίο διάστημα στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν δύο τερματοφύλακες, που και οι δύο προέρχονται από το πλούσιο ποδοσφαιρικό φυτώριο της Ημαθίας. Πρόκειται για τον 21χρονο Θόδωρο Βενετεκίδη που έχει περάσει από τις Ακαδημίες της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο νεαρός βεροιώτης “πορτιέρο” που γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου το 2001 και έχει ύψος 1,92 μ. την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην Ισπανία με τα χρώματα της Ταραγόνα, με την οποία είχε συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη, όμως προτίμησε να επιστρέψει στην γενέτειρά του και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ από το καλοκαίρι του 2017, έως το καλοκαίρι του 2020 ανήκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την φανέλα του οποίου κατέγραψε μια συμμετοχή.

Ο δεύτερος πορτιέρο που απέκτησε η ΒΕΡΟΙΑ και με τον οποίο συμπληρώνεται η τριάδα των τερματοφυλάκων (από το περσινό ρόστερ όπως είναι γνωστό παρέμεινε ο Γιάννης Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια μπαράζ του καλοκαιριού λόγω τραυματισμού του Μάρκου Βελλίδη), είναι ο 23χρονος Δημήτρης Ιωαννίδης που ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΠ Βεροίας, από την οποία μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής (Κ19) του Ατρομήτου, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ημαθία για λογαριασμό της Νίκης Αγκαθιάς (πρωτάθλημα Γ' Εθνικής), ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίζονταν με την φανέλα του Παναιγιαλείου.

Με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ επίσης θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο 23χρονος Γκανέζος ακραίος μεσοεπιθετικός Ισμαέλ Μπαϊντού, ο οποίος είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την περσινή σεζόν, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον οδήγησε στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της περσινής χρονιάς. Ο Μπαϊντού που δέχθηκε να παραμείνει στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές, αυτήν την περίοδο προπονείται ατομικά, όμως πιστεύεται ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην φετινή ΒΕΡΟΙΑ.

Η διοίκηση, επαναλαμβάνουμε, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, συνεχίζει να αναζητά προσιτές λύσεις κυρίως στον μεσοεπιθετικό τομέα στον οποίο εντοπίζονται εμφανή κενά.

Όσον αφορά τις προπονήσεις αυτές συνεχίστηκαν σε έντονο ρυθμό μέχρι και το περασμένο Σάββατο, για να ακολουθήσει διήμερο ρεπό (παραμονή και ανήμερα της Παναγίας) και να επιστρέψουν οι παίκτες χθες Τρίτη στην καθημερινότητα.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Την προσεχή Κυριακή 21 Αυγούστου η ΒΕΡΟΙΑ θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, στον Νότιο όμιλο και την περσινή περίοδο έκανε πορεία πρωταθλητισμού.

Τρεις ημέρες αργότερα την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελπίδων και το επόμενο Σάββατο 27 του μηνός θα βρει απέναντί της τον ΓΑΣ Σβορώνου. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ στις 1 Αυγούστου, με τον νεοφώτιστο Μακεδονικό Θεσσαλονίκης στις 4 Σεπτεμβρίου και στις 11 του ιδίου μήνα με την Νίκη Βόλου.

Αυτή είναι η πρώτη «δόση» των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ΒΕΡΟΙΑΣ, για να υπάρξει συνέχεια εφόσον το πρωτάθλημα της SL2 ξεκινήσει με σημαντική καθυστέρηση, όπως ακούγεται και όπως συνήθως συμβαίνει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής