breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Πρώτο δείγμα θετικό

ΒΕΡΟΙΑ : Πρώτο δείγμα θετικό

Πρώτο δείγμα θετικό, σε σχέση βέβαια με τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η αποχώρηση του βασικού της χρηματοδότη τα τελευταία τέσσερα χόνια, της οικογένειας Μπίκα.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν μας, ότι το ρόστερ της ομάδας δεν έχει «κλείσει» ακόμη και το επόμενο διάστημα αναμένεται να προστεθούν δύο – τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, για να αποτελέσουν βασικά γρανάζια της ενδεκάδας σε θέσεις που δείχνει ότι θέλει ενίσχυση η ΒΕΡΟΙΑ, όπως στην κορυφή της επίθεσης και ενός πλάγιου επιθετικού, παρότι εκεί υπάρχει και ο Μπαϊντού, όποτε κι αν επιστρέψει από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, τότε μπορούμε να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από όσο αρχικά περιμέναμε.

Τα 45 λεπτά, τόσο αγωνίστηκε κάθε ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα, σίγουρα δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Όμως από την άλλη η διαπίστωση, όσων παρακολούθησαν το προχθεσινό φιλικό με αντίπαλο μια ομάδα, την Καλλιθέα, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον Νότιο όμιλο, ήταν κοινή. Στη ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη στιγμή υπάρχει η πρώτη ύλη για την δημιουργία ενός αξιόπιστου συνόλου, σε σχέση πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας και με την προϋπόθεση ότι το ρόστερ θα ενισχυθεί με ένα - δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, σε θέσεις που δείχνει να έχει ανάγκη.

Από κει και πέρα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι η πορεία μιας ομάδας στο πρωτάθλημα, αποτελεί την συνισταμένη πολλών παραγόντων και όχι πάντα απαραίτητα μόνο αγωνιστικών.

Η εμφάνιση της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως ήδη αναφέραμε ήταν κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα, με τον κ. Ανυφαντάκη να χωρίζει το ρόστερ της ομάδας του σε δύο ενδεκάδες, με την κάθε μία από αυτές να παίρνει από ένα 45λεπτο.

Από την άλλη ο προπονητής της Καλλιθέας κ. Βόκολος για μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησε στο παιχνίδι την ίδια ενδεκάδα, ενώ έξι από τους ποδοσφαιριστές του αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα, δείγμα και αυτό ότι η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται πιο μπροστά σε προετοιμασία από τη ΒΕΡΟΙΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, επισκέπτονταν πιο συχνά τα καρέ της αντιπάλου της, δίχως όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Καλλιθέας και στο 67' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Ορφανίδη και να πάρει την πρώτη φιλική φετινή της νίκη. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπούζα, που ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Χερίδη, μπήκε απειλητικά στην περιοχή του Κραβανίδη με τον Ευαγγέλου και τον τραβάει από πίσω και τον κ. Μελιτζανίδη, σωστά να παραχωρεί την «εσχάτη των ποινών».

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χριστοδούλου – Μπουγιατζόγλου).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος (46' Βενετικίδης), Ντουμάνης (46' Μουχάλης), Παπαχρήστος, (46' Μπουκουβάλας), Μαραγκός (46' Παπατζίκος), Περδίκης (46' Στίκας), Μπλέτσας (46' Ισαακίδης), Γιαγτζίδης (46' Μπούζας), Ιωάννου (46' Ορφανίδης), Μπουόλι (46' Χερίδης/ 74' Τσέας), Δεμιρτζόγλου (46' Κατσούκης), Μπεκιαρίδης (42' Ομπόντο).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βοσνιάδης (61' Κραβανίτης), Ρόσι (57' Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Ρέντζας (57' Νίλι), Λάσκαρης, Μπουλούλης (86' Κουσταντίν), Νάτσης, Νεμέτριους, Λουκίνας, Μουνιέρ (57' Μάλτσι).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής