breaking news Νέο

Μία όμορφη μουσική βραδιά στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού «Μουσικό Κινητό Περίπτερο ΚΕΠΑ»

Μία όμορφη μουσική βραδιά στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού «Μουσικό Κινητό Περίπτερο ΚΕΠΑ»

Μία όμορφη μουσική βραδιά στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού «Μουσικό Κινητό Περίπτερο ΚΕΠΑ» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 22/8 στην πλατεία Πλατάνων της Βέροιας.

Δύο νέοι με πολλές ικανότητες που αποτελούν το σχήμα «ΜΕΤατροπία ensemble» προσέφεραν μοναδικές μουσικές στιγμές με συνθέσεις των Αντώνη Απέργη, Haig Yazdjian, Γιώργου Καζαντζή, Ara Dinkjian, Χρήστου Τσιαμούλη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη κ.ά σπουδαίων καλλιτεχνών μέσα από τη δική τους ξεχωριστή προσέγγιση.

Οι αποκλειστικές τους δηλώσεις, πριν την έναρξη της συναυλίας:

Χατζηβασιλείου Αγγελική (τραγούδι – κιθάρα): «Είμαι από το Ρόδο. Τέλειωσα το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το σχήμα –με τον Παναγιώτη- δημιουργήθηκε το 2017 τον Φεβρουάριο. Παίζαμε σε διάφορες μουσικές σκηνές. Το πρόγραμμα κυμαίνεται σε συνθέτες όπως τον Καζαντζή, τον Απέργη, Ορφέα Περίδη»

Σάκκουλας Παναγιώτης (λαούτο): « Από την πρώτη στιγμή που συμπράξαμε με την Αγγελική το 2017, ανακαλύπτουμε συνεχώς μουσικές και είμαστε σε μία διαδικασία που κάθε φορά που παίζουμε όλα και κάτι καινούριο θα προκύψει. Υπάρχει μία ανάγκη για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμό στο χαρακτήρα αυτού του σχήματος που έχουμε. Η βάση μας είναι κυρίως η Θεσσαλονίκη όλα αυτά τα χρόνια και λόγω του ότι έχουμε αποφοιτήσει από το ίδιο Τμήμα Σπουδών. Οι σπουδές μας ήταν η αφορμή να βρεθούμε με την Αγγελική και φτιάξουμε όλο αυτό το σχήμα. Σήμερα (σ.σ 22/8) θα ακούσετε διάφορες μουσικές που για μας είναι οι αγαπημένες μας μουσικές συνθετών όπως ο Αντώνης Απέργης, ο Γιώργος ο Καζαντζής, ο Ορφέας Περίδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου κ.α. που αγαπούμε πολύ και προσπαθούμε όσο γίνεται καλύτερα να προσεγγίσουμε αυτές τις μουσικές με το δικό μας ήχο, με λαούτο και κιθάρα» 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής