breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Απολύθηκαν μετεωρολόγοι επειδή προέβλεψαν κακοκαιρία που δεν ήρθε

Η πρόεδρος της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας (NMS) της Ουγγαρίας και ο αναπληρωτής της απολύθηκαν χθες, δύο ημέρες αφότου, λόγω της κακοκαιρίας που είχαν προβλέψει, ακυρώθηκε μια γιορτή με πυροτεχνήματα στη Βουδαπέστη με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της χώρας. Στην ανακοίνωση του υπουργείου δεν δίνεται καμία εξήγηση για την απόφαση αυτή.

Ωστόσο τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης επέκριναν δριμύτατα τη μετεωρολογική υπηρεσία επειδή προέβλεψε καταιγίδες και ριπές ανέμου με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η γιορτή του Σαββάτου.

«Έδωσαν παραπλανητικές πληροφορίες για την σφοδρότητα της κακοκαιρίας, κάτι που οδήγησε σε λανθασμένες αποφάσεις την ομάδα ασφαλείας» σχολίασε η διαδικτυακή εφημερίδα Origo.

Το 2006 η Ουγγαρία βυθίστηκε στο πένθος αφού μια καταιγίδα που ξέσπασε κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και εκατοντάδες άλλοι να τραυματιστούν, λόγω του πανικού που προκλήθηκε στο πλήθος το οποίο είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το θέαμα στις όχθες του Δούναβη.

Η NMS ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή, επικαλούμενη για το λάθος τον «παράγοντα της αβεβαιότητας» που είναι «σύμφυτος με το επάγγελμα του μετεωρολόγου».

*****

  • Γιγάντια τσουλήθρα έκλεισε 4 ώρες μετά τα εγκαίνια: Παιδιά έφευγαν στον αέρα και έσκαγαν με δύναμη κάτω

Η τσουλήθρα στο Belle Isle Park έμεινε μόνο 4 ώρες ανοιχτή, καθώς κάποιοι που έκαναν πρέπει να πόνεσαν αρκετά.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τον τρόπο που κατασκευάστηκε η γιγάντια τσουλήθρα στο Belle Isle Park του Μίσιγκαν, για την οποία υπήρχε μάλιστα και εισιτήριο.

Όσοι αποφάσισαν να κάνουν, διαπίστωσαν με όχι και τόσο καλό τρόπο πως αυτός που την έφτιαξε, κάτι είχε κάνει λάθος.

Tα βουναλάκια που υπήρχαν οδηγούσαν σε... πτήση όσους έκαναν, ενώ αμέσως μετά ακολουθούσε προσγείωση, η οποία πονούσε κάπως. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει 4 μόλις ώρες, μετά τα εγκαίνιά της.

Η Kenyatta McAdney μίλησε στο ABC13 για την εμπειρία της, λέγοντας: «Πρόσεξα την δύναμη με την οποία προσγειώνονταν στο έδαφος. Αν συνέχιζαν την λειτουργία της, κάποιος θα χτυπούσε σοβαρά», ενώ αποκάλυψε πως πούλησε τα εισιτήρια που είχε αγοράσει. Το παιδί της όμως πρόλαβε να κάνει: «Πήγαινα προς τα κάτω, πιο γρήγορα από οτι υπολόγιζα και η βαρύτητα πονάει».

*****

  • Απίστευτος φίλαθλος: Έκανε καλαμάκι το λουκάνικο του χοτ ντογκ για να πιει μπύρα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απολαυστικό βίντεο, για τον λόγο που δεν φαντάζεστε. Ένας κύριος, φίλαθλος των New York Yankees, πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπέιζμπολ της ομάδας του με αντίπαλο τους Mets και αγόρασε ένα χοτ ντογκ και μία μπύρα.

«Τι πιο φυσιολογικό;», θα αναρωτηθείτε…

Και όμως, ο συγκεκριμένος φίλαθλος ανακάλυψε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να πιει την μπύρα του.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία κάθεται στις κερκίδες, παίρνει το καλαμάκι, ανοίγει μια τρύπα στο λουκάνικο και το βάζει μέσα στο ποτήρι με την μπύρα και προσπαθεί να την πιεί ρουφώντας από αυτό.

Ουσιαστικά, έκανε το λουκάνικο καλαμάκι και έκλεψε την παράσταση.

*****

  • Απίθανος παπάς έπιασε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να ραπάρει το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη

«Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…», τραγούδησε ραπάροντας ο δραστήριος παπάς από το χωριό Απόλλωνας στη Νάξο

Καταχειροκροτήθηκε ο παπάς του Απόλλωνα Νάξου όταν έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε εκδήλωση που έγινε το Δεκαπενταύγουστο το βράδυ στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Στην εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

«Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου…»

Ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού -το ναό του Τιμίου Προδρόμου- στο τραγούδι του… «σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό…».


Γιγάντια τσουλήθρα έκλεισε 4 ώρες μετά τα εγκαίνια: Παιδιά έφευγαν στον αέρα και έσκαγαν μ
Απίστευτος φίλαθλος: Έκανε καλαμάκι το λουκάνικο του χοτ ντογκ για να πιει μπύρα
Απίθανος παπάς έπιασε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να ραπάρει το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής