breaking news Νέο

Μουντιάλ 2022: Παίκτες θα πληρώσουν ως και 350.000€ για τις οικογένειες τους

Μουντιάλ 2022: Παίκτες θα πληρώσουν ως και 350.000€ για τις οικογένειες τους

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έρχονται αντιμέτωποι με τεράστιους λογαριασμούς για να εξασφαλίσουν διαμονή για τις οικογένειές τους τις ημέρες που θα διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Τα καταλύματα είναι περιορισμένα καθώς υπάρχουν μόνο 175.000 δωμάτια και διαμερίσματα ξενοδοχείου διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες  να δώσουν μεταξύ 250.000-£300.000 για να εξασφαλίσουν διαμονή στις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportsmail, προτάθηκε στην οικογένεια ενός κορυφαίου διεθνούς παίκτη ένα κατάλυμα παρέχει στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, είναι πλήρως επιπλωμένο και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από εστιατόρια, καταστήματα επώνυμων σχεδιαστών και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τιμή ενοικίασης και το φυλλάδιο προτρέπει τον επίδοξο αγοραστή να καλέσει για να μάθει το ποδό. Ο παίκτης κάλεσε και εξεπλάγην από την τιμή που άκουσε και αναμένεται να ψάξει και αλλού.

Οι οικογένειες διερευνούν  την επιλογή να μείνουν στο Ντουμπάι και να πετούν για αγώνες. Τακτικές, σχετικά προσιτές πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα από γειτονικά κράτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιούνται από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να προσπαθήσουν να αμβλύνουν την κρίση σχετικά με τη διαμονή.

Προσωρινά πολυτελή κάμπινγκ στην έρημο του Κατάρ θα είναι επίσης διαθέσιμα σε οικογένειες και υποστηρικτές, ενώ οι διοργανωτές έχουν συνάψει συμφωνία με μια εταιρεία κρουαζιέρας για τη μίσθωση δύο γραμμών τα οποία θα μετατραπούν σε πλωτά ξενοδοχεία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής