breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Πρώτη φιλική ήττα

  • ΒΕΡΟΙΑ : Πρώτη φιλική ήττα
  • ΒΕΡΟΙΑ : Πρώτη φιλική ήττα

 Πρώτη φετινή φιλική ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο από τον ΓΑΣ Σβορώνου, μια ομάδα που ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται (Γ' Εθνική), άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, κυρίως στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, διάστημα κατά το οποίο εκτός από το γκολ του Κυπαρίσση με το οποίο πήρε την νίκη, δημιούργησε τρεις ακόμη ευκαιρίες, απειλώντας και με ένα δεύτερο τέρμα. Στο υπόλοιπο βέβαια διάστημα του πρώτου 45λεπτου του παιχνιδιού η ΒΕΡΟΙΑ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα έφερνε το αποτέλεσμα του αγώνα στα ίσα, δίχως όμως τελικά να το πετύχει, κάνοντας έτσι ακόμη πιο «κτυπητή» την απουσία ενός επιθετικού έμπειρου, που θα αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι συμπαίκτες του. Εναν ποδοσφαιριστή που λίγο πολύ ψάχνουν όλες οι ομάδες και για τον λόγο αυτό ο εντοπισμός του έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και η απόκτησή του κοστίζει, όμως από την άλλη είναι και απαραίτητος.

Αναφερόμαστε μόνο στο πρώτο 45λεπτο, αφού στην επανάληψη ο Κώστας Ανυφαντάκης άλλαξε και τους ένδεκα ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε ξεκινήσει το παιχνίδι. με αποτέλεσμα να πέσει και ο ρυθμός της ομάδας του.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, με τον Κυπαρίσση μόλις στο δεύτερο λεπτό να εκμεταλλεύεται λάθος του Ισαακίδη, να του κλέβει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, να πλασάρει ψύχραιμα τον Παπαδόπουλο, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι και μετά το γκολ συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δύο ακόμη ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα πριν η μηχανή της ΒΕΡΟΙΑΣ πάρει μπρος.

Στο 6' συγκεκριμένα και πάλι ο Κυπαρίσσης από αριστερά έβγαλε την παράλληλη συρτή σέντρα, με τον Τσολακίδη από κοντά να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου.

Ενώ στο 20' ξαφνικό δυνατό σουτ του Τσολακίδη έφυγε λίγο άουτ.

Εδώ κάπου αφυπνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, ανέβασαν την απόδοσή τους κατακόρυφα, δημιουργώντας πέντε ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δίχως όμως να καταφέρουν να φθάσουν στην ισοφάριση.

Στο 21' συγκεκριμένα ο Μπουκουβάλας τροφοδότησε τον Μπούζα, το σουτ του οποίου από καλή θέση για γκολ απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Σβορώνου Κούζας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό επικίνδυνο σουτ του Μπουόλι και νέα σωτήρια απόκρουση του τερματοφυλακα των φιλοξενουμένων, ενώ στο 28' ο Μπουόλι για λίγο δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα, ύστερα από γύρισμα του Μπουκουβάλα. Στο 40' η σειρά του Δεμηρτζόγλου να βρεθεί φάτσα με το γκολ της ισοφάρισης, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν εκεί για να πει όχι, αποκρούοντας το τετ-α-τετ του μέσου της ΒΕΡΟΙΑΣ, με την τελευταία ευκαιρία για το πρώτο αυτό ημίχρονο να καταγράφεται στο 44' με δράστη τον Ορφανίδη, που αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια σε θέση για γκολ, σούταρε με την μπάλα να βρίσκει αντίπαλο και να αλλάζει πορεία.

Σ' αυτά τα 25 περίπου λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, από το 20' που πήρε μπρος η μηχανή της μέχρι το 45' που ο διαιτητής του αγώνα κ. Παπαργυρίου έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η ΒΕΡΟΙΑ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έβγαλε συνδυασμούς, δημιούργησε ευκαιρίες και το μόνο που της έλλειψε ήταν η αποτελεσματικότητα.

Στην επανάληψη ο κ. Ανυφαντάκης, άλλαξε τους επτά από τους ένδεκα, με τους οποίους ξεκίνησε το παιχνίδι και σταδιακά αντικατέστησε και τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να πέσει κατακόρυφα ο ρυθμός του αγώνα και να δημιουργηθούν λιγότερες ευκαιρίες για γκολ (τρεις δύο για το Σβορώνο στο 64' με τον Κατσιαμήτα και στο 66' με τον Τσολακίδη και μια για τη ΒΕΡΟΙΑ στο 63' με τον Μπεκιαρίδη) και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει την ομάδα της Πιερίας νικήτρια με 1-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τον Μπογιατζόγλου και τον Γκόγκο.

 

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (60’ Μπεκιαρίδης), Μαραγκός (46’ Περδίκης), Στίκας (46’ Τασιόπουλος), Ισαακίδης (46’ Γιαγτζίδης), Μασούρας (46’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (46’ Ιωάννου), Δεμηρτζόγλου (73’ Χαβιαρόπουλος), Μπουκουβάλας (73’ Τσέας), Μπουόλι (73’ Χερίδης).

ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Κούζας (78’ Αδάμος), Καραγκούνης (86’ Βούλγαρης), Χατζηθεοδωρίδης, Τροϊρης (81’ Αδαμόπουλος), Μυστρίδης, Δημητρουλόπουλος (57’ Κατσαμάγκας), Κόλα, Δημηνάς, Κατσιαμήτας (73’ Μακράκης), Τσολακίδης (86’ Καραμήτρος), Κυπαρίσσης (68’ Σιδηρόπουλος).


ΒΕΡΟΙΑ-Σβορώνος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής