breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Ο πρώτος υποβρύχιος γάμος της Ελλάδας έγινε στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο τελέστηκε ο πρώτος οργανωμένος υποβρύχιος πολιτικός γάμος, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με πρωτοβουλία του Δήμου.

Ο Πέτρος και η Μυρτώ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο μαγευτικό βυθό της Αλοννήσου. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης που είχε λάβει δίπλωμα κατάδυσης προκειμένου να τελεί γάμους κάτω από τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού. Παρόντες στον βυθό ήταν οι δύο κουμπάρες, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Αγάλλου που ανέλαβε τη γαμήλια διοργάνωση, καθώς και τρεις εκπαιδευτές καταδύσεων που εθελοντικά παρείχε το καταδυτικό κέντρο Triton Dive Centre.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το τελετουργικό τηρήθηκε κατά γράμμα μέσω της χρήσης ειδικών αδιάβροχων επιφανειών με όλα τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου καθώς και τα λόγια των νεόνυμφων, οι οποίοι και αφαίρεσαν προς στιγμήν τις μάσκες μετά την ανταλλαγή των όρκων για το πρώτο τους γαμήλιο φιλί.

Χειριστής υποβρύχιας κάμερας βιντεοσκοπούσε το γάμο που μεταδόθηκε live stream σε μεγάλη οθόνη που είχε τοποθετηθεί στον γιαλό για τους προσκεκλημένους, ενώ παράλληλα υπήρχε η δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω κινητού.

*****

• Στην Γερμανία έφτιαξαν πισίνα μέσα σε ένα τεράστιο παπούτσι Adidas

Η γερμανική φίρμα «Κάνε το μόνος σου» HORNBACH σε συνεργασία με το κατάστημα αθλητικών υποδημάτων 43einhalb έφτιαξαν ένα τεράστιο ζευγάρι παπούτσια Adidas, το οποίο φιλοξενεί… μια πισίνα! Το μοναδικό αυτό project πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το, -με βάση το Βερολίνο-, στούντιο Neulant van Exel.

Η αποκαλούμενη «The Sneakerpool» έχει τη μορφή ενός ζευγαριού παπουτσιών Adidas ZX 1000 και είναι κατασκευασμένη με υλικά όπως πλακάκια, συρματόπλεγμα, λινοτάπητα και εύκαμπτους σωλήνες. Τα υλικά μπορεί να προμηθευτεί ο ενδιαφερόμενος είτε από τη HORNBACH, είτε από κατάστημα ειδών για κατασκευές, και να φτιάξει αυτή την πρωτότυπη πισίνα… μόνος του. «Με τη βοήθεια οδηγιών συναρμολόγησης, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ντιζαϊνάτο έπιπλο στο σπίτι. Με τη “Sneakerpool”, η HORNBACH κάνει ένα βήμα στη σκηνή των αθλητικών παπουτσιών», τονίζουν οι δημιουργοί του πρωτότυπου project.

Περιβάλλοντας την πισίνα, το ζευγάρι μεγέθους «XXL» αθλητικών έχει ανακατασκευαστεί με σκανδαλιστική λεπτομέρεια. Για τη HORNBACH, τα αθλητικά και το «Κάνε το μόνος σου» είναι τρόποι αυτοέκφρασης που εκφράζονται στο συγκεκριμένο project συνδυαστικά.

*****

• Γαμπρός πήγε στην εκκλησία με μπουλντόζα – Άφωνοι οι περαστικοί και οι καλεσμένοι

Στην Ξάνθη έναν πρωτότυπο γάμο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτοικοι και προσκεκλημένοι στο μυστήριο. Είδαν να περνά από τα μάτια τους ένας εκσκαφέας στολισμένος με γαλάζιες κορδέλες και τον γαμπρό συνοδηγό!

Η μπουλντόζα είχε φορέσει τα καλά του, όπως φυσικά και ο γαμπρός στην Ξάνθη ο οποίος έχει σχέση επαγγελματική με το μηχάνημα. Έκπληκτοι οι περαστικοί αλλά και οι καλεσμένοι αντίκρισαν τον εκσκαφέα μαζί με τον γαμπρό να διασχίζουν τους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, φτάνοντας στην εκκλησία ο γαμπρός, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

*****

• Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα αεροπλάνου, έριξε χαστούκια και πήγε ν' ανοίξει την πόρτα

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο περιστατικό σε πτήση, με πρωταγωνίστρια μια ηλικιωμένη ταξιδιώτισσα, συνέβη στην διάρκεια πτήσης από το Μάντσεστερ για την Ρόδο. Σύμφωνα με τη dailymail, η συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά την διάρκεια της πτήσης, επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημα της για… δωρεάν σαμπάνια. Τότε, παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό, καθώς γινόταν όλο και πιο επιθετική.

Ο αεροσυνοδός προσπάθησε να ηρεμήσει την επιβάτιδα και επιχείρησε να ακινητοποιήσει τα χέρια της γυναίκας, η οποία σηκώθηκε από το κάθισμα της και χαστούκισε το μέλος του πληρώματος στο πρόσωπο και μάλιστα δύο φορές! Άλλο μέλος του πληρώματος, βοηθά τον αεροσυνοδό να συγκρατήσει την γυναίκα, η οποία «πέφτει»  ξανά στο κάθισμά της. Δύο άνδρες επιβάτες προσπαθούσαν να την κρατήσουν καθιστή στην θέση της, καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους. Είχε ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα ξεσπάσματα με βίαια επεισόδια, μέχρι που έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο.


• Στην Γερμανία έφτιαξαν πισίνα μέσα σε ένα τεράστιο παπούτσι Adidas
• Γαμπρός πήγε στην εκκλησία με μπουλντόζα – Άφωνοι οι περαστικοί και οι καλεσμένοι
• Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα αεροπλάνου, έριξε χαστούκια και πήγε ν' ανοίξει την πόρτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής