breaking news Νέο

Kύπελλο Ελλάδας : Ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει

Kύπελλο Ελλάδας : Ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει

Ο Αστέρας Τριποτάμου ξεκίνησε την νέα περίοδο από εκεί που είχε αφήσει την προηγούμενη. Νίκησε στον πρώτο επίσημο φετινό του αγώνα τον Αρη Πετεινού (Κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης) και προκρίθηκε στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας, αφού όπως είναι γνωστό επίκειται συγχώνευση του ΦΑΣ Νάουσας με τον Αστέρα Τριποτάμου και έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και γίνει επίσημα γνωστό το όνομα της ομάδας που θα προκύψει από την συγχώνευση, θα αγωνίζεται με το όνομα και όλα τα στοιχεία του Αστέρα Τριποτάμου, με έδρα το ΔΑΚ της Νάουσας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο σκορ στο 29' με τον Παπαδόπουλο, με τον Αστέρα Τριποτάμου να αντιδρά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 58' με τον Τασιώνα και δέκα λεπτά αργότερα να μένει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Κουτσούκη.

Παρότι με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού πέτυχαν τρία τέρματα με τους Ντόγο (75'), Πιπιλιάρη (80') και Τασιώνα (89') κάνοντας την πλήρη ανατροπή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αργυρού (Βλαδίκας – Σηπάκης) της ΕΠΣ Πέλλας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Μούτσα, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Πίτος (52' Τασιώνας), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Πιπιλιάρης, Ξανθόπουλος, Κρίσταν (79' Γατουρτζίδης), Μπιγκάνος, Ντόγος (86' Κωστογλίδης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΙΝΟΥ: Αθανασίου, Ρέβης, Σιδηράς (88' Αμανατίδης), Σαμαράς, Κουρού, Αρυτά (84' Κουτσομιχάλης), Σαρηγιαννιδης, Μίλκογλου, Παυλίδης, Αβερόπουλος, Τυριάκης (72' Δασκαλάκης), Τουρατζίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής