breaking news Νέο

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 6η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Tρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 3 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη της υπ΄αριθ. 25/2022 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΚΟΜ με θέμα: «Λήψη απόφασης για αποδοχή του από 14-07-2022 πρακτικού επιτροπής περί αναπροσαρμογής της συμβατικής τιμής της υπ΄αριθ. 968/25-05-2022 σύμβασης για ¨Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε.¨».

2. Έγκριση ή μη της υπ΄αριθ. 39/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α. με θέμα: «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α. οικονομικού έτους 2022».

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια στεγάστρων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Αλεξάνδρειας», σε συνέχεια της υπ΄αριθ. 262/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής