breaking news Νέο

Νέα παράσταση για τον πρωτοπόρο ΓΑΣ «Μελίκη» - Πολύτιμες νίκες για Ζαφειράκη Ν. και ΓΑΣ «Αλεξάνδρεια»

Νέα παράσταση για τον πρωτοπόρο ΓΑΣ «Μελίκη» - Πολύτιμες νίκες για Ζαφειράκη Ν. και ΓΑΣ «Αλεξάνδρεια»

Έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ με το ΓΑΣ «Μελίκη» να πετυχαίνει το απόλυτο, καθώς χωρίς να δυσκολευτεί επιβλήθηκε εύκολα με 90-53 του ουραγού Άσπρου. Οι παίκτες του Ασλανίδη έδειξαν σ' ένα ακόμη παιχνίδι πως δίκαια θεωρούνται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Χωρίς να αντιμετωπίσουν την παραμικρή αντίσταση, πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και ήδη στο ημίχρονο η διαφορά είχε εκτοξευθεί στο +40 (50-10). Στην επανάληψη πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες, που έδειξαν θετικά στοιχεία και το τελικό 90-53 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Στη Νάουσα ο Ζαφειράκης σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και επιβλήθηκε του Αετού Κιλκίς με 64-41. Το πρώτο μέρος ήταν ντέρμπι με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και να προηγούνται μόλις με 32-29. Στην επανάληψη ωστόσο, όταν και αποφάσισαν να παίξουν άμυνα, έτρεξαν σερί 21-4 στην τρίτη περίοδο και καθάρισαν την υπόθεση νίκη, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 64-41.

Ο αναγεννημένος ΓΑΣ «Αλεξάνδρεια» τώρα συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και πρόσθεσε ακόμη δυο βαθμούς στο ενεργητικό του, νικώντας στην έδρα του το Βατανιακό με 62-54. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όπου και πήραν μια διαφορά 10 πόντων (34-24). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 38-36 στο 27'. Οι παίκτες του Γκένογλου ωστόσο δεν πανικοβλήθηκαν και με υπομονή ανέβασαν και πάλι τη διαφορά, παίρνοντας ακόμη μια πολύτιμη νίκη. Πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού αποτελεί παρελθόν και με νίκη την επόμενη αγωνιστική επί της Πιερίας η ομάδα της Ημαθίας αρχίζει να κάνει όνειρα ακόμη και για την είσοδό της στην προνομιούχο τετράδα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής τέλος η Αριδαία έκαμψε την αντίσταση του Εδεσσαϊκού με 85-72 και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής