breaking news Νέο

Τσίμπησε βαθμό ο ΦΑΣ Νάουσας στην Κατερίνη

Τσίμπησε βαθμό ο ΦΑΣ Νάουσας στην Κατερίνη

Ισόπαλο (2-2) έληξε το ντέρμπι του ΦΑΣ Νάουσα στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό. Ενα αποτέλεσμα που αν λαβουμε υπόψιν μας το όνομα και την ποιότητα του αντιπάλου αλλά και το γεγονός ότι ήταν εκτός έδρας θεωρείται επιτυχία, παρόλα αυτά όμως αφησε μια πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους της Ημαθιώτικης ομάδας αφου ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις αντί έναν βαθμούς αν ο διαιτητής δεν κατελόγιζε με την υπόδειξη του βοηθου του το ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1 οι γηπεδούχοι.

Σε γενικές γραμμές στο ΔΑΚ της Κατερίνης έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με την Νάουσα να πιάνει μια ακόμη καλή απόδοση και να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Νάουσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα 30 λεπτά είχε δυο πολύ καλές στιγμές δίχως όμως να καταφέρει να τις εκμεταλλευθεί και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο 5’ συγκεκριμένα ο Χατζόπουλος ύστερα από ολιγωρία των αμυντιιών της γηπεδούχου γίνεται κάτοχος της μπάλας και αντιλαμβανόμενος οτι ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρίσκεται μακριά από την εστια του επιχειρεί να τον κρεμάσει με ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την μπαλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παπατόλιου.

Στο 25’ νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Νάουσα με τον Χατζόπουλο να γυρίζει την μπάλα επικίνδυνα στην περιοχή του Πιερικού η οποία αποκρούεται προσωρινά δίχως όμως να απομακρύνεται από την περιοχή της γηπεδούχο με τον Τούφα που γίνεται κάτοχος της να κάνει το σουτ δίχως όμως να βρίσκει στόχο.

Στο 35’ η πρώτη επιθετική παρουσία του Πιερικού στο παιχνίδι με τον Χατζηδήμα και τον Κυπαρίσση να κάνουν το σουτ από καλή θέση αουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου τελικά η Νάουσα παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Οι ημαθιώτες κέρδισαν ένα φαουλ σε μακρινή απόσταση με τον Γιαννόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και με ασύλληπτο σουτ να νικάει τον Παπατόλιο γράφοντας το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πιερικός καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με δώρο - πέναλτι του διαιτητή και του βοηθού του.

Συγκεκριμένα στο 48’ ο Κυπαρίσσης μπήκε με την μπάλα στα πόδια στην περιοχή της Νάουσας με τον προσωπικό του αντίπαλο να προσπαθεί να την σταματήσει και τον έμπειρο Κατερινιώτη επιθετικό να πέφτει στο χόρτο και τον πρώτο βοηθό διαιτητή τον κ. Μποζατζίδη να σηκώσει το σημεάκι του υποδεικνύοντας πέναλτι και τον διαιτητή να αποδεχεται την υπόδειξη του. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Νάουσας το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Γκουρντουμπή και έγινε το 1-1.

Η Νάουσα που δεν το έβαλε κάτω από την άδικη απόφαση του διαιτητή βγήκε και πάλι μπροστά και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ στο 59’ με τον Κυζιρίδη πέτυχε το δεύτερο της τέρμα στο 62’ με κεφαλιά του Νίκου Τζημογιάννη υστερα από εκτέλεση κορνερ.

Το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78’ με το δεύτερο γκολ του Κουντρομπή. Προηγήθηκε σουτ του Καραγκούνη και απόκρουση του τερματοφύλακα της Νάουσας Γρηγοριάδη, την μπάλα στη συνέχεια να φθάνει στον Κουντρουμπή και από τα πόδια του στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενουμένων.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα που επαναλαμβάνουμε πραγματοποίησε πολυ καλή εμφάνιση διακρίθηκαν οι Γιαννόπουλος, Τούφας, Παντζαρτζίδης, Κωτσιόπουλος, ενω καλύτεροι απο τον Πιερικό ήταν οι Γκουντρουμπής, Κανταρτζής και Χατζηδίμπας.

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Λυμπούδης όπως και οι συνεργάτες του Μποζατζίδης - Μιχτατίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας άφησαν με πολλά και δικαιολογημένα παράπονα την Νάουσα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Βοσνιάδης, Χατζηδίμπας, Κυπαρίσσης (80’ Μπεντλισβίλι), Κωστίκος, Δαδάκας (46’ Γκουντρουμπής), Κραγιόπουλος (68’ Καραγκούνης), Σαμανίδης (46’ Κατσιαμήτας).

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος, Παντζαρτζίδης (69’ Ντινόπουλος), Μαντώς (46’ Τόσιος), Τούφας, Κωτσόπουλος (90’ Καψάλης), Χατζόπουλος, Κυζιρίδης (88’ Νίκου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής