breaking news Νέο

Υπέκυψε στα προβλήματα της η Αλεξάνδρεια χάνοντας από την ΑΕ Καρίτσας

Υπέκυψε στα προβλήματα της η Αλεξάνδρεια χάνοντας από την ΑΕ Καρίτσας

Την ήττα γνώρισε στην έδρα της η Αλεξάνδρεια χάνοντας απο την ΑΕ Καρίτσας, που την είχε κερδίσει εκτός έδρας στον πρώτο γύρο και η θέση της όσον αφορά την Γ’ Εθνική έγινε ακόμη πιο επισφαλής.

Αυτό που μετράει περισσότερο και από την ήττα, από μια ομαδα μάλιστα που έχει τον ίδιο στόχο με αυτήν, την παραμονή στην κατηγορία είναι η αδυναμία της να συμπληρωσει 18αδα. Η Αλεξάνδρεια που με τόσες φιλοδοξίες έστηνε την ομάδα της το περασμένο Καλοκαίρι για να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε στη διάθεσή της μόλις 12 ποδοσφαιριστές και ο μοναδικός αναπληρωματικός στον πάγκο της χρησιμοποιήθηκε στο 13’ στη θέση του Αλμύρα που τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα έτσι ο προπονητής της Α. Παππάς και να ήθελε δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

Η Αλεξάνδρεια παρότι είχε στη διάθεσή της μόλις 12 παίκτες είχε την υπεροχή σχεδόν σε ολόκληρη τη διαρκεια του αγώνα όμως ηταν φανερή η έλλειψη καλής ψυχολογίας από τους παίκτες της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Η μοναδική καλή στιγμή για την γηπεδούχο στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκε στο 20’ με τον Τριανταφυλλίδη να κάνει την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ταλαίπωρου και την μπάλα να μην βρίσκει στόχο.

Στην επανάληψη οι παίκτες της γηπεδούχου έγιναν πιο επικίνδυνοι και στο 58’ με τον Ταλαίπωρο και το 62’ με τον Σκοπελίτη είχαν δυο ακόμη καλες στιγμές δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Από την δική τους πλευρα οι φιλοξενούμενοι είχαν λιγότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα από τους αντιπάλους τους ήταν όμως περισσότερο επικίνδυνοι. Ετσι κι αφού έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Μπουτογιάννη στο 38’ με τον Μαυρίδη στο 88’ με τον Τσιώμη τελικά πέτυχαν το γκολ στο 70’ με τον Ταρασιάδη που ηταν αρκετό να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφεραν να διασωθουν ο Σκλιοπίδης και ο τερματοφύλακας Κούζας ενω καλύτεροι από την ΑΕ Καρίτσας αναδείχθηκαν οι Τσιώμης Κυπαρίσσης και Μπουτογιάννης.

Δίχως λάθη η διαιτησία του κ. Δραγάτη από την Χαλκιδική (Πασσαλή - Κώστογλου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Δημητρίου, Σκοπελίτης, Κουμπούλα, Πέικος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης, Ταλαίπωρος, Αλμύρας (13’ λ.τ. Τριανταφυλλόπουλος).

ΚΑΡΙΤΣΑ: Bασιλειάδης, Γαλαμήτρας, Γούτσος, Μπουτογιάννης, Κωτσόπουλος, Τρωίρης, Τσιώμης (85’ Μήτρακας), Νταντίνης (70’ Τασίδης), Κωστόπουλος (60’ Ταρασιάδης), Κυπαρίσσης, Μαυρίδης (88’ Πλιάγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής