breaking news Νέο

1-1 η Βέροια στο Βόλο

1-1 η Βέροια στο Βόλο

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ, με αντίπαλο την Νίκη Βόλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης. Το 1-1, εκτός έδρας, με αντίπαλο μια ομάδα οπως η Νίκη Βόλου που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, για τα δεδομένα της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ είναι σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα. Ομως στα φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας αυτό που μετράει περισσότερο είναι η γενική αγωνιστική εικόνα της ομαδας και το αν παρουσιάζει σημάδια βελτιωσης η ομαδα από αγώνα, σε αγώνα. Και εδώ είναι αλήθεια οι απόψεις διίστανται.

Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος Νίκη ήταν απόλυτα κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκίνησε με δοκάρι στο πρωτο μόλις λεπτό του παιχνιδιού και στο πρώτο τέταρτο και πριν προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Κάσσου στο 14’, κατέγραψε άλλες δυο χαμένες ευκαιρίες, από τις οποίες η μια στο 13’ στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του νεαρού τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Ιωαννιδη.

Το 1-0, όπως ήδη αναφέραμε έγινε στο 14’, ενω στο 23’ στο 31’ και στο 41’ οι Βολιώτες αγγιξαν ενα δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ αντέδρασε στην ασφυκτική πίεση της γηπεδούχου, ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού με την σειρά της έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο 54’ και στο 71’ βρήκε το γκολ στο 85’ με κεφαλιά του νεαρού Ιωάννου φέρνοντας το αποτέλεσμα στα ίσα.

Σε γενικές γραμμες και με αντίπαλο επαναλαμβάνουμε μια ομάδα που “κτίστηκε” για να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ειχε όμως μια συμπαθητική παρουσία κυρίως στην μεσοαμυντική της γραμμή, αφού επιθετικά περίμενε ο αντίπαλος να αλλάξει ολόκληρη σχεδόν την αρχική του ενδεκαδα για να κάνει αισθητή την παρουσία της και τελικά πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Θα πρέπει όμως να παραμείνουμε ρεαλιστές. Η σύγκριση της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ θα πρέπει να γίνεται με αντιπάλους που έχουν τα ίδια με αυτήν δεδομένα και όχι με ομάδες που κτίζονται για να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνιδι.

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 1’ ο Ροχάνο στρώνει με το στήθος την μπάλα στον Μιράντα, με τον τελευταίο να “πιάνει” το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ιωαννίδη.

Στο 8’ ο Ροχάνο εκμεταλλεύεται λάθος συνεννόηση των αμυντικών της ΒΕΡΟΙΑΣ κλέβει την μπάλα μπαίνει στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ το πλασέ του όμως δεν βρίσκει στόχο.

Στο 13’ σέντρα του Μιράντα ο Κάσσος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωαννίδη.

Στο 14’ γίνεται το 1-0. Ο Κάσσος κερδίζει το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση της αμυνας της ΒΕΡΟΙΑΣ και με σουτ νικάει τον Ιωαννίδη κάνοντας το 1-0.

Στο 23’ σέντρα του Μιράντα κεφαλιά απο καλη θέση του Γαβριηλίδη η μπάλα ελάχιστα αουτ.

Στο 31’ ο Γαβριηλίδης σε θέση τετ - α - τετ με τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ “πιάνει” το σουτ στην κίνηση με τον Ιωαννίδη να αντιδρά έγκαιρα και να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο 41’ νέο γυριστό σουτ του Γαβριηλίδη πάνω από τα δοκάρια της εστίας της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στην επανάληψη όπως ήδη αναφέραμε είχαμε την αντίδραση της ΒΕΡΟΙΑΣ που στο 54’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνιδι στα ίσα με τον Μπουκουβάλα να κανει το σουτ από ευνοϊκή θέση για γκολ ύστερα απο γύρισμα του Μπουόλι όμως η μπάλα βρήκε αμυντικό παικτη της Νίκης, επέστρεψε και πάλι στον Μπουκουβάλα που επιχείρησε δεύτερο σουτ το οποίο για δεύτερη φορά κόντραρε σε ποδια αντιπάλων.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι ειχαν την ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα όταν από σέντρα του Κριμιτζά και αδυναμία των αμυντικών της ΒΕΡΟΙΑΣ να απομακρύνουν την μπάλα ο Ροχάνο έγινε κάτοχός της όμως ο Παπαδόπουλος που είχε αντικαταστήσει τον Ιωαννίδη με εντυπωσιακή ενέργεια απόκρουσε το πλασέ του Αργεντινού. Και στο σημείο αυτό να επισημανουμε ότι και φέτος όπως και την περσινή περίοδο η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει προβλήματα στον αέρα και ενω στο ρόστερ της υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός στο ψηλό παιχνιδι, δίχως να υστερεί στο έδαφος ο Αλέξης Παπατζίκος τον είδαμε μόλις ένα 45λεπτο στο πρώτο φιλικό με την Καλλιθέα και στο οποίο μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία. Εκτοτε αγνοείται!!!

Στο 85’ τελικά η ΒΕΡΟΙΑ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης που έψαχνε στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του νεαρού Ιωάννου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Τοπαλίδης (46’ Μορέιρα), Δημητρίου (46’ Αναστασίου), Δεληζήσης (46’ Γρομητσάρης), Ανδρέου (67’ Λογαράς), Κυριακίδης (46’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (67’ Μπάλλας), Γαβριηλίδης (46’ Μέτσε), Κάσσος (75’ Τόγιας), Μιράντα (46’ Ολαϊσόλα), Ροχάνο (67’ Τζιώρας)

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης (57’ Παπαδόπουλος), Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Στίκας (79’ Σταμπουλίδης), Μπούζας, Μασούρας (53’ Μπλέτσας), Μπουκοβάλας, Μπουόλι (67’ Ιωάννου), Ορφανίδης (57’ Κατσούκης), Μπελεβώνης (63’ Δεμηρτζόγλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής