breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη η βαθμολογία στην Α1 κατηγορία

ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη η βαθμολογία στην Α1 κατηγορία

Η Αγκαθιά πέρασε δίχως βαθμολογικές απώλειες και μέσα από την Χαρίεσσα και διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που επίσης κέρδισε με 7-1 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ενώ στο ντέρμπι της διεκδίκησης της 3ης θέσης ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου επιβλήθηκε στο γήπεδό του του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με 2-1, και μείωσε την μεταξύ τους διαφορά στον έναν βαθμό.

Στην 5η θέση παρέμεινε ο Άρης Παλαιοχωρίου που πήρε τους τρεις βαθμούς δίχως να ιδρώσει από την Δόξα Λιανοβεργίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία η Επισκοπή και η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας πήραν σπουδαία διπλά. Η πρώτη στο ΔΑΚ της Νάουσας επί του Αχιλλέα και η δεύτερη στο Διαβατό με αντίπαλο τον Ατρόμητο και οι δύο με το ίδιο σκορ: 0-1.

Το παιχνίδι ΓΑΣ Κοπανού – Μακροχωρίου διεκόπη στο 6ο λεπτό λόγω του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου, που είχε μετατραπεί σε λίμνη από την βροχή που είχε προηγηθεί.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα έξι παιχνίδια της Α1 κατηγορίας που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα.

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ 0-4

Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν αρκετά για να καθαρίσει το αποτέλεσμα στη Χαρίεσσα η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Νίκη Αγκαθιάς.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγκαθιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό της και στο 18' με σουτ του Τριανταφυλλίδη άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη στο 22' ζευγάρωσε τα τέρματά της, ενώ στο 25' ο Παντελίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στην συνέχεια η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα έριξε τον ρυθμό της με την Χαρίεσσα να αγγίζει το γκολ στο 70' με τον Τουμαρά να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75' με κεφαλιά ο Αντωνίου. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Παπαρτζικλής – Ιασωνίδης).

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7-1

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που κέρδισε στην έδρα του 7-1 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Όπως φανερώνει και το σκορ η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλό της και η νίκη της ήταν απόλυτα δίκαιη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6' ο Καραντουλαμάς και ο ίδιος παίκτης στο 20' έκανε το 2-0 με τον Αργυρόπουλο στο 26' να κλείνει το σκορ για το πρώτο ημίχρονο σε 3-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με τους Καραντουλαμά στο 58', τον Ζωγράφο στο 64', τον Αργυρόπουλο στο 65' και Καραντουλαμά στο 87', ενώ στο 79' ο Απόλλων είχε μειώσει με γκολ του Τουλουμτζή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κελεσίδης – Χριστοδούλου).

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 2-1

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν η νικήτρια του ντέρμπι που οδηγεί στα πλεϊ οφ, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ροδοχωρίου μεταξύ του τοπικού ΓΑΣ και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας.

Το παιχνίδι διεξήχθη, όπως και τα υπόλοιπα της Α1 κατηγορίας  μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και είχε λίγες ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δύο αντιπάλων.

Στο σκορ προηγήθηκε το Ροδοχώρι, με τον Ρίσσου στο 48', με την Αγία Μαρίνα να ισοφαρίζει στο 53' με γκολ του Συμεωνίδη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 55' ο Πετγαζλής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Αργυρίου – Νατσιούρας).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-1

Με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα έληξε το ντέρμπι της μάχης της παραμονής μεταξύ του Αχιλλέα και του Κεραυνού Επισκοπής που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 52' από τον Παραστατίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Παπαδάκης – Χαλατζιούκας).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 0-1

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που κέρδισε τον Ατρόμητο Διαβατού εκτός έδρας με 0-1.

Το παιχνίδι κύλησε σε μέτρια επίπεδα και είχε λίγες ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 43' ο Δαλήγκαρος με έξυπνο πλασέ από μακρινή απόσταση.

Η ομάδα της Ν. Νικομήδειας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 88' ο Δαλήγκαρος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβγας (Νησελίτης – Μουσενίκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής