breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Μόνος εναντίον όλων» διαβάζω στην political, συναγωνιστές. Για τον Κυριάκο λέει η ηλεκτρονική φυλλάς.

Όχι για το Σαμψών, που γκρεμίζοντας το ναό των Φιλισταίων, ανεφώνησε το αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων.

Εμείς βέβαια πριν από κανά μισό αιώνα προλάβαμε το Σαμψών που έσπαζε πέτρες στο κεφάλι του και μάσαγε αλυσίδες, αλλά ούτε αυτός τα έβαλε με όλους.

Κάτι αντίστοιχο με τον Ταρζάν ο Κυριάκος μας, με τον Άδωνι να είναι η πολιτική του τσίτα. Και τα δικά μας νεύρα στην τσίτα.

Τώρα για Τζέιν, η Μαρέβα ταιριάζει ασορτί. Και μαγκάκι είναι και άμα λάχει του κόβει και δυο χαστούκια του Κυριάκου, αν δεν φωνάζει καλά τη γνωστή ιαχή του Ταρζάν.

Περνάμε από το «μόνο» και μοναδικό μας πρωθυπουργό, στον πανταχού παρόντα Αλέξη.

Αλλού τον περιμέναμε, αλλού μας ήρθε. Άντε τώρα να τρέχουν κάμερες και δημοσιογράφοι από τα γραφεία του Σ(φ)ΥΡΙΖΑ.

Πάντως προλήψεις μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ο Αλέκ6ης. Με το δεξί έκανε ποδαρικό στα μαγαζιά, με το δεξί έπιανε το πιρούνι στο τσίπουρο που τον κέρασαν οι σύντροφοι. Τώρα, αν στα καλούδια περιλαμβάνονταν και ελιά, ελιά και Αλέκ6η βασιλιά, αυτό το ξέρουν οι της «νομαρχιακής».

Εμείς μένουμε στο γεγονός ότι γέμισαν τα φέισμπουκια των επιθυμούντων «έδρα», (όχι παρά φύσιν, βουλευτική εννοούμε) να εκβιάζουν τον πρόεδρο, βγάζοντας σέλφι μαζί του.

Δεν φτάνουν βέβαια τους δεξιούς και τις δεξιές, που έχουν εξελιχθεί σε ινφλουένσερς  του σπατουλαρίσματος και του γλειψίματος. Όχι, ετούτοι παίζουν εκτός συναγωνισμού.

Κατανοητό βέβαια ότι πρέπει να γλείψουν τον Κυριάκο, που μας δίνει χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος, αν κόψουμε εντελώς το ηλεκτρικό και ζούμε με λάμπες πετρελαίου, φουφούδες, μαγκάλια και τσουκάλια πήλινα, για να ετοιμάζουμε το μέλανα ζωμό.

Το κόβεις εντελώς λοιπόν το ρεύμα και το μόνο που σου μένει, είναι να πληρώνεις κανά 300άρι το δίμηνο για ρήτρες αναπροσαρμογής και την ΕΡΤ.

Διότι χωρίς ρεύμα μπορούμε να ζήσουμε, αλλά χωρίς το δελτίο της ΕΡΤ στο ραδιοφωνάκι μας, όχι.

Είναι, ρε παιδί μου, η νέα «Φωνή της Αμερικής», που ακούγαμε στον «ψυχρό πόλεμο» και γεμίζαμε εθνικό παλμό εναντίον των κομμουνιστών.

Για μετακινήσεις, η προτροπή του Κυριάκου είναι να γίνονται με τα πόδια, είτε με μουλάρια και γαϊδούρια.

Με κράνος πάντα, αφού μπορεί να μας γράψει η τροχαία έτσι. Άσε που θέλει και αριθμό κυκλοφορίας και τα αντίστοιχα τέλη για το κάθε ζώο.

Ανάλογα με τα...κυβικά του. Και αν τρώει σκέτο σανό, όπως τρώμε εμείς ή θέλει και καμιά κριθάρι, για να γίνει παλικάρι.

Με αυτά και με τα άλλα, η Ελλάδα αναστενάζει στη ΔΕΘ, όπου παρελαύνουν άπαντες οι αρχηγοί κοινοβουλευτικών και μη κομμάτων. Μετά των κουστωδιών τους και τα απαραίτητα afters στα μπαράκια.

Διότι εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη χωρίς μπαράκια, ουισκάρες και πίτσι-πίτσι, δεν λέει. Έτσιιιι;


Σαμψών
Ταρζάν
Μητσοτάκης-Γκραμπόφσκι
Τσίπρας
μπαράκια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής