breaking news Νέο

Eπαγγελματίας ο Θανάσης Γιαγτζίδης

Eπαγγελματίας ο Θανάσης Γιαγτζίδης

Μετά από ενάμιση μήνα προετοιμασίας, στο διάστημα της οποίας είχαμε και έξι φιλικά παιχνίδια, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Ανυφαντάκης σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών του και πήρε τις αποφάσεις τους σε ποιούς από αυτούς μπορεί να υπολογίζει για την νέα περίοδο.

Όσον αφορά τους νεαρούς που συμμετείχαν στις προπονήσεις και πήραν χρόνο στα φιλικά, επαγγελματικό συμβόλαιο αποφασίστηκε να υπογράψει ο 17χρονος Θανάσης  Γιαγτζίδης. Ο νεαρός μέσος είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ΑΕ Χαρίεσσας και του Αετού Σκύδρας, όταν αυτός αγωνίζονταν στην Γ' επαγγελματική Εθνική κατηγορία, αλλά και της μεικτής της ΕΠΣ Ημαθίας Γιάννη Γιαγτζίδη. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αργυρίου (Νάουσα), όπου τον ανακάλυψε ο ΠΑΟΚ, στα τμήματα υποδομής του οποίου, επίσης θήτευσε για δύο χρόνια (έμενε στο σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ). Πριν δύο περίπου χρόνια και λόγω του κορονοϊού, που βρίσκονταν σε έξαρση αποχώρησε από το σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, επέστρεψε στο πατρικό του και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ, στην Κ19 της οποίας αγωνίζονταν την περσινή περίοδο.

Από κει και πέρα ο 16χρονος Τσέας ο οποίος επίσης έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις, αλλά και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, θα συνεχίσει να προπονείται με την επαγγελματική ομάδα, δίχως όμως να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Χερίδης, γιος επίσης ενός παλαίμαχου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (Μ. Αλέξανδρο Βεροίας και Εθνικού Μακροχωρίου) του Τάσου Χερίδη, μένει ελεύθερος κατόπιν δικής του επιθυμίας για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο τρίτος της παρέας των ερασιτεχνών που προπονούνταν με την επαγγελματική ομάδα ο Μπεκιαρίδης επιστρέφει στον Αρη Θεσσαλονίκης στον οποίο ανήκε (έπαιζε δανεικός στη ΒΕΡΟΙΑ) για να δοθεί στη συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας.

Τέλος η Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, σαν Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού το πρωτάθλημα της Κ19 της SL2, στο οποίο επίσης θα συμμετάσχει, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει μετά τον Μάρτιο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής