breaking news Νέο

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Επτά περίπου εβδομάδες καλοκαιρινής προετοιμασίας και έξι φιλικά, από τα οποία τα περισσότερα με αντιπάλους της ίδιας κατηγορίας, θεωρούμε ότι αποτελεί ένα αξιόπιστο δείγμα για μια πρώτη αξιολόγηση των φετινών δυνατοτήτων της ΒΕΡΟΙΑΣ, που φέτος, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, κτίζεται από τα θεμέλια και με διαφορετικά, από αυτά της προηγούμενης τετραετίας, υλικά.

Πρώτος φετινός στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ και αυτό οφείλουμε να το φωνάζουμε για να μην δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις σε μια μερίδα του κόσμου, πρέπει να είναι η παραμονή στην κατηγορία, δίχως να αφήσει πίσω της οικονομικές εκκρεμότητες. Αν η ΒΕΡΟΙΑ καταφέρει και εξασφαλίσει άνετη παραμονή και στο τέλος της περιόδου υπάρχουν ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα, τότε η χρονιά θα θεωρηθεί πετυχημένη.

Αυτή είναι προσωπική άποψη. Από κει και πέρα τον αγωνιστικό στόχο και όχι μόνο μιας ομάδας, τον βάζει η διοίκηση και προσπαθούν να τον πετύχουν το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές. Μόνο που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι όσο ψηλότερα βάζεις τον πήχη τόσο μεγαλύτερα ρίσκα παίρνεις.

Σήμερα Πέμπτη το βράδυ πέφτει και στην χώρα μας, η κανονική διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για τις επαγγελματικές ομάδες (για τις ερασιτεχνικές ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου), με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από κινήσεις ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της. Τα φιλικά βέβαια έδειξαν ότι υπάρχουν ακόμη κενά, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Δεν γνωρίζουμε αν την τελευταία στιγμή η διοίκηση προχωρήσει σε κάποια σημαντική, όπως ακούγεται, μεταγραφική κίνηση, που θα κάνει πιο εύκολη την προσπάθεια των παικτών να πετύχουν τον φετινό στόχο, που επαναλαμβάνουμε τον οριοθετεί πάντα η διοίκηση. Ανεξάρτητα όμως από το τι μας επιφυλάσσει η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και να παίζουν αυτοί που είναι πιο χρήσιμοι για την ομάδα. Στη σημερινή ΒΕΡΟΙΑ δεν περισσεύει κανείς.

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής