breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Φώναξαν στρίπερ σε κρατικό γηροκομείο για να γιορτάσουν

Τον πιο απρόσμενο τρόπο βρήκε ένα γηροκομείο στην Ταϊβάν για να τονώσει το…. ηθικό των ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα το γηροκομείο προσέλαβε μία στρίπερ για να δώσει παράσταση σε ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα, ωστόσο όταν κατάλαβε πως η σκέψη αυτή δεν ήταν και η πιο πρέπουσα, ζήτησε συγγνώμη. Το βίντεο της παράστασης, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, βιντεοσκοπήθηκε από έναν παρευρισκόμενο πριν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνει γρήγορα viral. Στο βίντεο φαίνεται μία μασκοφόρος χορεύτρια ντυμένη με δαντελωτά εσώρουχα, να χορεύει αγκαλιά με έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Όμως η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων δέχτηκε αντιδράσεις, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Η πρόθεση της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε».

Εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι για τη Γιορτή του Μεσοφθινοπώρου είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας COVID. Για να ανεβάσουν τη διάθεση των ενοίκων, κανόνισαν να δώσει παράσταση η στρίπερ.

Ωστόσο, παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της ερωτικής χορεύτριας ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

*****

• Κατέρρευσε γέφυρα μόλις έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της

Μια γέφυρα κατέρρευσε στο Κονγκό, αφού κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων της, το μοναδικό -απ' ότι φάνηκε- στοιχείο που την κρατούσε σταθερή.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, στο οποίο μια γέφυρα φαίνεται να καταρρέει τη στιγμή που κόβεται η κορδέλα των εγκαινίων της.

Οι τοπικοί αξιωματούχοι ήταν έτοιμοι να την παραδώσουν στους πολίτες της περιοχής, όμως η μοίρα επεφύλασσε μια διαφορετική κατάληξη. Έτσι μόλις έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων, η γέφυρα κατέρρευσε και εκείνοι πανικόβλητοι προσπάθησαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση έσπευσαν να τους βοηθήσουν ενώ από το συμβάν ευτυχώς βγήκαν όλοι αλώβητοι. "Μάλλον το μοναδικό πράγμα που στήριζε τη γέφυρα, ήταν αυτή η κορδέλα", σχολίασε ένας χρήστης του Twitter.

*****

• Απατημένη σύζυγος έκανε ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα για να επιπλήξει τον άπιστο άντρα της

Μια γυναίκα από την Αυστραλία που αντιλήφθηκε ότι ο σύζυγος της την απατά, αποφάσισε να επιστρατεύσει τη φαντασία της και την πιστωτική κάρτα του άπιστου για τα αντίποινα.

Η Τζένι, της οποίος το επώνυμο δεν έγινε γνωστό, πλήρωσε για ολοσέλιδη καταχώριση στην τοπική εφημερίδα Mackay and Whitsunday Life, στο φύλλο της 12ης Αυγούστου, ενημερώνοντας έτσι όλη την κοινότητα για όσα ο άνδρας της είχε διαπράξει.

«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί της», έγραφε η αγγελία, που τυπώθηκε σε πολύ μεγάλη γραμματοσειρά και κεφαλαία γράμματα. «Τώρα όλη η πόλη θα μάθει πόσο βρομερός άπιστος είσαι. Από την Τζένη. Υ.Γ. Αγόρασα αυτή τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα».

Η εφημερίδα -  την οποία διαβάζουν περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι στην τουριστική περιοχή που βρίσκεται δίπλα στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο - κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα ντόπιων που ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για το συζυγικό σκάνδαλο.

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο έντονο που οι συντάκτες της εφημερίδας αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο Facebook για να ενημερώσουν το κοινό ότι δεν θα αποκαλύψουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την Τζένι - τη γυναίκα που έβγαλε την αγγελία.

Επιβεβαίωσαν ότι καταχώρησε την αγγελία μέσω της ιστοσελίδας τους, χωρίς να αποκαλύψουν το πόσο που επιχείρησε να πληρώσει - κατά τα λεγόμενά της με την κάρτα του συζύγου.

Οι εκδότες πάντως αποφάσισαν τελικά να προβάλουν τη διαφήμιση δωρεάν, λέγοντας ότι ήταν παράνομο να χρεώσουν τον λογαριασμό του Στιβ χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Πρόσθεσαν: «Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Στιβ, αλλά προφανώς ήταν πολύ, πολύ κακός».

*****

• Το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου έχει 21.540 σελίδες και κοστίζει 1900 ευρώ

Όλη η ιστορία του «One Piece» σε ένα τεραστίων διαστάσεων κόμικ για πραγματικούς λάτρεις του Luffy. Το One Piece είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές manga όλων των εποχών. Δημιουργήθηκε από τον Eiichiro Oda, με το πρώτο κόμικ να βγαίνει στην αγορά τον Ιούλιο του 1997 και να συνεχίζει την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, 25 χρόνια μετά. Σε αυτήν την – κάτι περισσότερο από επιτυχημένη - εκδοτική ζωή του, όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το κόμικ έχει σημειώσει πολλά ρεκόρ. Ωστόσο τώρα θα προσθέσει κι άλλο ένα, αυτό του μεγαλύτερου βιβλίου που έχει εκδοθεί ποτέ.

Κι αυτό γιατί ο γαλλικός εκδοτικός οίκος JBE Books μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής και αποκλειστικής έκδοσης που θα συγκεντρώνει κάθε μία από τις σελίδες του One Piece σε έναν μόνο τόμο, με το αποτέλεσμα να φαίνεται μεν εντυπωσιακό, αλλά όχι και τόσο βολικό ως προς την ανάγνωσή του.

Το βιβλίο του One Piece αποτελείται από 21.540 σελίδες, ενώ ζυγίζει 17 κιλά. Έχει μήκος 80 εκατοστά και χρειάζεται ένα τεράστιο ράφι, προκειμένου να το τοποθετήσει κάποιος στο σπίτι του. Το One Piece με πρωταγωνιστή τον Monkey D. Luffy, τον αγαπημένο ήρωα του Μίλτου Τεντόγλου, γίνεται ουσιαστικά «ένα κομμάτι» (καταλαβαίνετε το reference εδώ) και μπαίνει με αυτόν τον τρόπο στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.


• Κατέρρευσε γέφυρα μόλις έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της
• Απατημένη σύζυγος έκανε ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα για να επιπλήξει τον άπιστο άν
• Το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου έχει 21.540 σελίδες και κοστίζει 1900 ευρώ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής