breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας: Πάει πίσω και το Κύπελλο

EΠΣ Ημαθίας: Πάει πίσω και το Κύπελλο

Μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να μην αναστείλλει την υποχρεωτική εγγραφή των Ερασιτεχνικών ομάδων στο Μητρώο της ΕΠΟ, όπως είχε υποσχεθεί στους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA, η μία μετά την άλλη οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας μας αναστέλλουν την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, αλλά και των κυπέλλων, αφού πολλές από τις ομάδες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την διαδικασία και σύμφωνα με την απόφαση του κ. Αυγενάκη (ειδοποίησε με σχετικό έγγραφο όλες τις περιφέρειες), δεν έχουν πρόσβαση στις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα) και συνεπώς δεν μπορούν να δώσουν αγώνες.

Αρχή έκανε η ΕΠΣ Θεσσαλίας που ανέστειλε πρώτη τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου, ακολούθησαν η ΕΠΣ Πιερίας, η ΕΠΣ Καστοριάς, η ΕΠΣ Καβάλας, η ΕΠΣ Αρτας, η ΕΠΣ Μεσσηνίας, η ΕΠΣ Ηρακλείου, για να έρθει και η ΕΠΣ Ημαθίας, με σχετική ανακοίνωση επίσης να αναβάλλει τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του κυπέλλου, που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο.

Ετσι η επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας αναβάλλεται επ' αόριστον.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

 

«Αναστολή Διοργανώσεων Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι αγώνες ΟΛΩΝ των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ένωσης ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ μέχρι νεωτέρας λόγω έλλειψης διάθεσης από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) να επιλύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή Σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αυτής.

Ζητάμε ταπεινά συγνώμη απ’ όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, και κυρίως από τα Σωματεία-Μέλη μας και τους ποδοσφαιριστές, καθώς για αβλεψίες άλλων φορέων είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προβούμε σε μία τέτοια ενέργεια.

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής