breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια, στα πλαίσια επιτακτικών έργων οδοποιίας - αποκατάστασης οδοστρώματος

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια, στα πλαίσια επιτακτικών έργων οδοποιίας - αποκατάστασης οδοστρώματος

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών οδοποιίας - αποκατάστασης οδοστρώματος, σε τμήμα οδοστρώματος στη διασταύρωση των οδών Εθν. Αντίστασης με Μακεδονομάχων στην πόλη της Αλεξάνδρειας, αποφασίζονται :

Α. 1η ΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

 1. η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντίστασης, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.

2. η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της οδού Σχολείων, από τη συμβολή της με την Ανώνυμη οδό 2 έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.

3. η εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω αποκλεισμού του έτερου, στην οδό Εθν. Αντίστασης (διασταύρωση με οδό Μακεδονομάχων), στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Δ. Βετσοπούλου προς την οδό 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.

Β. 2η ΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

 1. η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Ανώνυμη οδό 1 έως τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντίστασης, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.

2. η εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω αποκλεισμού του έτερου, στην οδό Εθν. Αντίστασης (διασταύρωση με οδό Μακεδονομάχων), στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό 28ης Οκτωβρίου προς την οδό Δ. Βετσοπούλου, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.

 Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σήμερα Τετάρτη 21-09-2022 κατά τις ώρες 08:00΄ έως 19:00΄.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής