breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τέλος με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η οποία πέθανε στα 96 της και κηδεύτηκε στα...100 της.

 

Ακόμη λίγο να διαρκούσαν τα ταρατατζούμ, θα έμπαινε ο Μπάιντεν στο γηροκομείο.

 

Ούτε ογδοντάρισε ακόμη ο Τζο και όμως του τρέχουν τα σάλια και του πέφτουν τα παντελόνια.

 

Ενώ η μακαρίτισσα, ε; Διαγεύστατη μέχρι το τέλος. Έστω κι αν ήταν 1.60 με τα χέρια στην ανάταση η Ελίζαμπεθ, του τη φύλαγε του Μπάιντεν, παλιός της υπήκοος γαρ, αφού η ίδια γεννήθηκε πριν την...αμερικανική επανάσταση.

 

Σου λέει, τι προεδριλίκια και χαζά, stupids αμέρικανς. Σας βάζω στην «ουρά» της κηδείας μου και σας κάνω fish and chips. Με τα κρεμμυδάκια που λέγαμε παλιά εδώ, πριν γνωρίσουμε το σούσι μπακαλιάρο στο μάστερ σεφ.

 

Με αυτά και με τα άλλα, ο Ερντογάν της έφερε και ένα σιχτίρ πιλάφ με μπόλικη ζάχαρη και κανέλα, τραγούδησε και το Αλλάχ save the king και έγινε και ο διαμεσολαβητής να πάει η Άνασσα στον παράδεισό του, με μέλια πιλάφια και 72 ουρί, ανδρικού γένους όμως.

 

Και ζήσαν αυτοί καλά και αυτοί καλύτερα.

 

Τι κι αν σε λίγο θα ανάβουμε κεριά από το παγκάρι της εκκλησίας, για να βλέπουμε τα βράδια και μαγκάλια με κάρβουνα, που είχαν απομείνει από τις ψησταριές του Πάσχα.

 

Εμείς χορτάσαμε με θεάματα τόσες μέρες. Αυτή η Σία ρε παιδί μου. Τόσες γνώσεις για τη μοναρχία;

 

Μάλλον θα την έχει εκπαιδεύσει ο Κωστάκης ο Μπακογιάννης, που παιδί πράμα έτρεχε στην εξοχή, με φέτα, βιτάμ και βούτυρο λούρπακ με τη Θεοδώρα του Κοκκού. 

 

Πολύ την ήθελε για σύζυγο η Ντόρα, αλλά ας όψεται η άτιμη η τηλεόραση και τα γαλάζια μάτια της Σίας, που τον τύλιξε τον Κωστάκη. Unfair, δεν λέμε. Άλλο Κοκκός και άλλο Κοσιώνη,

 

Δεν πειράζει, υπάρχουν και εγγόνια, για να συγγενέψουν. Μέχρι τότε, αυτοί θα τη βγάλουν στην αφρόκρεμα με 25 βαθμούς ζέστη και τα καλοριφέρ στο φουλ και εμάς θα μας παγώσει ο γνωστός....

 

Διότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους.... Σε αυτό έχουν δίκαιο ο Κάρολος, η Καμίλα και λοιποί γαλαζοαίματοι, μετά προέδρων, πρωθυπουργών και πολιτικών της γης.

 

Εμείς με σλιπάκια από τα Lidl, 10 ευρώ την 5άδα, που πάμε, ρεεεεεε.


Μπάιντεν-Βασίλισσα Ελισάβετ
Βασίλισσα Ελισάβετ-Ερντογάν
εκκλησία
Κοσιώνη
Ντόρα-Κώστας Μπακογιάννης
Θεοδώρα-Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής