breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΒΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της SL2, που ήταν προγραμματισμένη αρχικά να διεξαχθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, όπως είναι γνωστό, πήρε αναβολή, με τις ομάδες να προσπαθούν να καλύψουν το αγωνιστικό κενό που δημιουργήθηκε, με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Βέβαια πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος, που πλέον ορίστηκε για τις 16 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν η τρίτη και η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στους οποίους συμμετέχουν και οι ομάδες της SL2, με τη ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη έχει γραφεί να αντιμετωπίζει εντός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου τον Κισσαμικό/ΠΑΕ Χανιά και εφόσον περάσει θα βρει απέναντί της τον Θεσπρωτό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 5 Οκτωβρίου. Δέκα δηλαδή ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στα πλαίσια λοιπόν της καλύτερης προετοιμασίας της και στην προσπάθεια να παρουσιαστεί, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη αγωνιστικά στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, που επαναλαμβάνουμε ξεκινάνε την ερχόμενη Τετάρτη με την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, καθώς στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, που είναι η φυσική έδρα του σημερινού της αντιπάλου, έγινε επισπορά του χλοοτάπητα και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Ανυφαντάκης, θα έχει στη διάθεσή του και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του τον Βασίλη Φασίδη, όπως βέβαια και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, εκτός φυσικά τον Μπαϊντού, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, που υπολογίζεται σε έναν περίπου μήνα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής