breaking news Νέο

Βέροια: Φιλική ήττα 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

  • Βέροια: Φιλική ήττα 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα
  • Βέροια: Φιλική ήττα 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η “Βασίλισσα του βορρά”, μπορεί να γνώρισε την ήττα 3-1 στο φιλικό που έδωσε χθες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς η εμφάνιση των Γιαννιωτών να είναι αντίστοιχη της έκτασης του σκορ.  Ωστόσο η διάθεση που έδειξε ο Ροσέρο στο β’ ημίχρονο έφερε το κάτι παραπάνω. Ο Κολομβιανός με γκολ, ασίστ και 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε.

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά και  αιφνιδίασε στις ευκαιρίες που είχε στα πρώτα 6-7 λεπτά, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε γκολ με τον Σταματελόπουλο και υπήρξαν και 2-3 καλές στιγμές ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Το 1-0 έγινε στο 13ο λεπτό, όταν ο Ριένστρα μπήκε από τα δεξιά, γύρισε προς τον Μορέιρα που ήταν μπροστά από το σημείο του πέναλτι, αυτός είδε δίπλα του τον αμαρκάριστα Σταματελόπουλο και ο τελευταίος πλάσαρε  κάνοντας το 1-0. Στο 4' κοντινό πλασέ του Μπουκουβάλα μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.  Στο 22' με σέντρα του Ντουμάνη από δεξιά, ο Φασίδης πετάχτηκε και από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ωραία μπαλιά στο 38' του Ριένστρα για τον Παμλίδη, αυτός μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Παπαδόπουλο που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 49’ και το 52’,  ο Ροσέρο έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά η Βέροια ήταν εκείνη που «τιμώρησε» τον ΠΑΣ στο 54’. Έγινε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Φασίδη, αυτός έκανε σουτ υπό πίεση και η μπάλα πήγε ψηλά στο «παραθυράκι» του Αθανασίου για το 1-1.   Στο 83' ο Ροσέρο κινήθηκε παράλληλα στην Βεροιώτικη περιοχή με τους αμυντικούς να μη μπορούν να τον μαρκάρουν και τον παίκτη του ΠΑΣ με ωραίο σουτ να στέλνει τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Βενετικίδη για το 2-1. Στο 90'+ Κύρκου και Ροσέρο άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Τζίμα που με σουτ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κατσικογιάννης (Τσαντας, Γκέλης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Ριένστρα, Μπακαδήμας, Λιάσος, Σταματελόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Μπαλάν, Πήλιος, Φοφανά, Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Τσιρης, Αλ. Πήλιος, Ν. Λώλης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος (59' Βενετικίδης), Ντουμάνης (70' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Στίκας (59' Περδίκης), Μαραγκός, Μασούρας (46' Κατσούκης), Μπλέτσας (79' Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (64' Μπουόλι), Φασίδης (64' Δεμηρτζόγλου), Ορφανίδης (65' Ισαακίδης), Ιωάννου (59' Χαϊκάλης).


ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής