breaking news Νέο

Αλλάζω τον εαυτό μου, αλλάζω τον κόσμο όλο, ομιλία του Ιάκωβου Μαρτίδη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Αλλάζω τον εαυτό μου, αλλάζω τον κόσμο όλο, ομιλία του Ιάκωβου Μαρτίδη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, οι εκδόσεις Αρμός και το Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο, σας προσκαλούν στην ομιλία του Ιάκωβου Μαρτίδη με θέμα:

Αλλάζω τον εαυτό μου, αλλάζω τον κόσμο όλο, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, στην οδό Έλλης 8.

Το συγγραφέα προλογίζει η κ. Αλκμήνη Γαλανοπούλου – Μπεμπέτσου

 

Ο Ιάκωβος Θ. Μαρτίδης γεννήθηκε το 1957 στη Δράμα, όπου και μεγάλωσε. Το 1975 πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του στην Ψυχιατρική, εκπαιδεύτηκε μεταξύ άλλων στην οικογενειακή θεραπεία και στην θεραπεία ζεύγους. Τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική. Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και την ψυχοθεραπεία και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για την Γνωστική και τη Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.

Ζει και εργάζεται στη Δράμα ως ψυχίατρος, ασχολούμενος με την ατομική ψυχοθεραπεία, την ομαδική ψυχοθεραπεία, την συμβουλευτική γονέων, την οικογενειακή θεραπεία και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Από το 1993 διοργανώνει ανελλιπώς, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια που στόχο έχουν, αφ' ενός μεν τον μεγαλύτερο βαθμό ευαισθησίας και αυτογνωσίας του συμμετέχοντος, με την ταυτόχρονη διεύρυνση και εμβάθυνση της οπτικής ματιάς απέναντι σε ανθρώπους και διεργασίες ζωής, αφ' ετέρου δε την ανάδειξη των βαθύτερων αναγκών του ανθρώπινου προσώπου και την ανανοηματοδότηση της καθημερινότητας με τρόπο ώστε να ευοδώνεται η εσωτερική πληρότητα και να καλλιεργείται το βίωμα του ευ ζην.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Τα μυστικά των άλλων», «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» και «Η αγάπη στην πρίζα» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις  Αρμός.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής