breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό – Χρώσταγε 881 ευρώ στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας

Χρωστούσε στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας 881 ευρώ. Δεν τα έδινε γιατί είχε διαφωνίες με κάποια δαπάνη. Ο σύζυγος της διαχειρίστριας την πήγε στα δικαστήρια. Ηρθε σε συμβιβασμό αλλά πέθανε ξαφνικά ο μεσολαβητής δικηγόρος. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το διαμέρισμα της σε πλειστηριασμό.

Η απίστευτη περιπέτειά εξιστορήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Υπήρχε - όπως είπε - μία διαμάχη με τη διαχείριση της πολυκατοικίας σχετικά με το κόστος κάποιων ζημιών που είχαν γίνει. Η ίδια είχε ζητήσει αποδείξεις, για να υπάρχει διαφάνεια, όμως ο σύζυγος μίας γυναίκας που ήταν στην επιτροπή της διαχείρισης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά για το ζήτημα και, έτσι, το 2020 η γυναίκα  έλαβε μία κατασχετήρια έκθεση.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ο δικηγόρος της γυναίκας ήταν σε επικοινωνία με τη διαχείριση και είχε «συνάψει» άτυπη προφορική συμφωνία. Ωστόσο, αυτή δεν προχώρησε ποτέ καθώς ο νομικός υπέστη έμφραγμα -με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η διαδικασία. Έτσι, το σπίτι της γυναίκας στα Πατήσια βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και, μάλιστα, αποκτήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο που υπήρξε -σε τιμή εκκίνησης.

*****

  • Πεθερά «έπιασε στα πράσα» τη νύφη με τον εραστή της στο γαμήλιο γλέντι

Ένας γάμος στην Αχαΐα διαλύθηκε μέσα σε… ώρες, καθώς κατά τη διάρκεια του γλεντιού η πεθερά «έπιασε στα πράσα» τη νύφη με τον εραστή της. Όπως αναφέρει το pelop.gr, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γάμου στον Δήμο Ερυμάνθου, στην τουαλέτα χώρου εστίασης. Ο γαμπρός είναι ένας άνδρας από την περιοχή, ενώ η νύφη από την Πάτρα.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Ο γαμπρός γνώριζε για τη «φιλία» της συζύγου του και του άλλου άνδρα και συμφώνησε να κληθεί ως καλεσμένος τόσο στην γαμήλια τελετή όσο και στη δεξίωση.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένη και διασκέδαζε χορεύοντας στο γλέντι για τον γάμο της, σε γνωστό χώρο δεξιώσεων της περιοχής. Κάποια στιγμή όμως, κατόπιν συνεννόησης με τον εραστή της, βρέθηκε μαζί του στην τουαλέτα.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά», είπε στο pelop.gr ο Α.Δ., αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Η πεθερά όμως είχε «υποψιαστεί» εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» και «ενίοτε συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε. Περίμενε λίγο και ξαφνικά μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον «φίλο» μαζί με τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο, ενώ φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη… σε διαζύγιο.

*****

  • Χασισοφυτεία δίπλα σε μοναστήρι με…κομποσκοίνια στα δενδρύλλια

Εικόνες μέσα από το οχυρό, που είχε στηθεί στις παρυφές της Ιεράς Μονής Σαββαθιανών και είχε μετατραπεί σε εργοτάξιο καλλιέργειας και επεξεργασίας κάνναβης από όπου θα έπεφτε στην αγορά μέσα σε λίγες μέρες πάνω από ένας τόνος χασίς και που εντόπισαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και Δίωξης Ναρκωτικών, κατέγραψε το neakriti.gr.

Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και η Δίωξη Ναρκωτικών «άλωσαν» ένα πραγματικό οχυρό, που είχε στηθεί στις παρυφές του μοναστηριού και είχε μετατραπεί σε μονάδα καλλιέργειας και επεξεργασίας κάνναβης από όπου θα έπεφτε στην αγορά μέσα σε λίγες μέρες πάνω από ένας τόνος χασίς.

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά ευρήματα των ερευνών είναι το γεγονός πως οι δράστες φαίνεται πως είχαν περάσει ως προσκυνητές και μέσα από το μοναστήρι για να βεβαιωθούν πως παρόλο που ήταν σε απόσταση «αναπνοής» από τις εγκαταστάσεις, η φυτεία παρέμενε αθέατη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κάποια μάλιστα δενδρύλλια είχαν κρεμάσει και κομποσκοίνι.

*****

  • Φυλακίστηκαν 55 δικαστές για να... μάθουν πως ζουν οι κρατούμενοι

Συνολικά 55 δικαστές στο Βέλγιο επέλεξαν να περάσουν ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο: κλείστηκαν εθελοντικά σε μια φυλακή στην περιφέρεια των Βρυξελλών για να δουν για δύο ημέρες και μια νύχτα πως είναι η ζωή ενός κρατούμενου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης Βενσάν βαν Κουίνκενμπορν.

Οι δικαστές έφθασαν το πρωί του Σαββάτου στην νέα φυλακή του Χάρεν, που μπορεί να φιλοξενήσει 1.190 κρατούμενους και η οποία είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες της στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μια εκπρόσωπος των σωφρονιστικών αρχών.

Οι δικαστές θα έχουν την ίδια μεταχείριση με τους κρατούμενους μέχρι την λήξη του "πειράματος" την Κυριακή στις 16:00, όπως διευκρίνισε η ίδια.

"Οι δικαστές προφανώς γνωρίζουν πως είναι η κατάσταση μέσα σε μια φυλακή αλλά το να αποκτήσουν οι ίδιοι την εμπειρία τους παρέχει μια μοναδική ευκαιρία, η οποία θα μπορούσε να τους βοηθήσει να επιβάλλουν τις ποινές με πλήρη επίγνωση", συνέχισε ο υπουργός.

Θα τηρήσουν το καθημερινό πρόγραμμα των κρατούμενων, δεν θα τους επιτρέπεται η χρήση των κινητών τηλεφώνων τους, θα ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής και θα έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με τους κρατούμενους. Μεταξύ άλλων, θα απασχοληθούν στην κουζίνα και στα πλυντήρια, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση. Σε περίπτωση που ζοριστούν ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, οι δικαστές θα έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να διακόψουν το πείραμα.

"Αυτό αναμφίβολα θα τους βοηθήσει να σκεφτούν αν η στέρηση της ελευθερίας είναι η καλύτερη λύση για κάποιον που έχει κάνει κάποιο λάθος στη ζωή του", είπε ο υπουργός, ενώ παράλληλα είναι μια καλή "πρόβα" για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους καθώς η φυλακή θα εγκανιαστεί σε δύο εβδομάδες.


Πεθερά «έπιασε στα πράσα» τη νύφη με τον εραστή της στο γαμήλιο γλέντι
Χασισοφυτεία δίπλα σε μοναστήρι με…κομποσκοίνια στα δενδρύλλια
Φυλακίστηκαν 55 δικαστές για να... μάθουν πως ζουν οι κρατούμενοι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής