breaking news Νέο

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ

Με τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Κισσαμικό, ξεκινάει τις επίσημες φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η νέα ΒΕΡΟΙΑ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου, μετά τις πρόσφατες εργασίες, μοιάζει με καταπράσινο χαλί και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, αφού σ' αυτήν την φάση (3η) οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μονοί και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον παραμείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα ο νικητής βγαίνει μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Η ΒΕΡΟΙΑ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσίας βασικών ποδοσφαιριστων της, εκτός φυσικά του μακροχρόνιου τραυματία Μπαϊντού, που βρίσκεται σε στάδιο επανένταξης στην ομάδα και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανέναν από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα η ομάδα του.

Όσον αφορά τον σημερινό αντίπαλο Κισσαμικό, η ΠΑΕ Χανιά δημιουργήθηκε πριν πέντε περίπου χρόνια, εδρεύει στην Κίσσαμο του νομού Χανίων και προέρχεται από την συγχώνευση του τοπικού Κισσαμικού με τον Α.Ο. Χανίων και προπονητής του είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αγωνίζεται και αυτός στην SL2 στον νότιο όμιλο και την περσινή περίοδο τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από τον Λεβαδειακό, την Καλλιθέα και την Καλαμάτα, συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς σε 32 αγώνες.

Η ομάδα των Χανίων βρίσκεται ήδη στην περιοχή μας (έφυγε από τη Σούδα την Δευτέρα το βράδυ, ταξίδεψε ακτοπλοϊκά και θα επιστρέψει στη βάση της την Παρασκευή !!!), έχοντας στην αποστολή της 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι δεκατέσσερις είναι φετινά αποκτήματα και μόνο έξι από το περσινό της ρόστερ. Πάντως στην αποστολή δεν συμπεριλήφθη το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Κάσα Καμαρά.

 

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΦΙΤΣΑΣ

Τον σημερινό αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τα Χανιά στο Δημοτικό Στάδιο, με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ., ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, με βοηθούς τον Λιόντο από την Ήπειρο και τον συμπατριώτη του Νάστο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής