breaking news Νέο

Δήλωση του Απόστολο Παππά (Φίλιππος Αλεξάνδρειας) μετά τον αγώνα με την ΑΕ Καρίτσας

Δήλωση του Απόστολο Παππά (Φίλιππος Αλεξάνδρειας) μετά τον αγώνα με την ΑΕ Καρίτσας

Προβληματισμένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του Φιλίππου Αλεξάνδρειας Α. Παππας και ο προβληματισμός του αυτός δεν προέρχονταν τόσο από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο και τον οποίο είχε κερδίσει στην έδρα του στον πρώτο γύρο, όσο από τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει και τα οποία αν δεν λυθούν σύντομα όμως και ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις του, δύσκολα η ομάδα του θα διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο Α. Παππάς μετά το τέλος του αγώνα του Φιλίππου Αλεξάνδρειας με την ΑΕ Καρίτσας δήλωσε: “Παλέψαμε όσο οι δυνατότητές μας μας το επέτρεπαν, όμως με τις προϋποθέσεις με τις οποίες έγινε το παιχνίδι πολυ δύσκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είχαμε στη διάθεσή μας μολις 12 ποδοσφαιριστές και αυτό εκτός ολων των άλλων δεν τιμάει καθόλου μια ιστορική ομάδα όπως η Αλεξάνδρεια.

Η θέση μας αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη κι αν δεν ενισχυθούμε σύντομα, δεν βλέπω να μπορούμε να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για παραμονή”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής