breaking news Νέο

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Δίχως αντίπαλο ο Φίλιππος Μελίκης

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Δίχως αντίπαλο ο Φίλιππος Μελίκης

Οι τρεις πρωτοπόροι και διεκδικητές των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α1 κατηγορία, ο Φίλιππος Μελίκης, ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος και ο Εθνικός Κλειδίου προχώρησαν με νίκη με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Ο Φίλιππος Μελίκης έστω και δύσκολα επικράτησε στο γήπεδο του με 2-1 τα γκολ για λογαριασμό της ομάδας της Μελίκης ο Κατσαμπελίδης στο 10’ και ο Πιτσάβας στο 20’ ενω για λογαριασμό των φιλοξενουμένων σκοραρε ο Τάνης στο 75’ με την γηπεδούχο να έχει και δυο δοκάρια με τον Ανδρίτσο (80’) και Πιτσάβα (85’) και έφθασε στους 30 βαθμούς (10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα).

Πιο εύκολη ήταν η επικράτηση του Αγρ. Αστέρα Πλατέος που νίκησε με 4-0 τον Αλιάκμονα Νησελίου (τα γκολ οι Χαλβατζής (16’), Νασούφι (34’) και Σκούρας (57’ και 74’) και έκανε 25 τους βαθμούς του, ενω ο Εθνικός Κλειδίου στο γήπεδό του νικησε 3-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού (σκορερ Σερμπίνης 43’ και Πλάσκας 68’ και 89’) συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς).

Στην τελευταία θεση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμούν ο Αχιλλέας Νεοκάστρου που νίκησε 2-4 εκτός έδρας την ΑΕ Σχοινά και ο Ολυμπιακός Λουτρού που όπως ήδη αναφέραμε έχασε από τον Εθνικό Κλειδίου.

Στον 2ο όμιλο ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας νίκησε 2-1 τον Εθνικό Ραχιάς και επιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα την Ελπίδα Μονοσπίτων που ήρθε ισόπαλη (2-2) στο γήπεδο της Ραχιας με την ΑΕ Ποντιων και τον ΑΟ Μαρίνας που έκανε το ρεπό του έχοντας από 15 βαθμούς.

Στην 4η θέση με δυο βαθμούς λιγότερους βρίσκεται ο Ολυμπιακός Νάουσας και στην 5η ο Αριστοτέλης με 1, των οποίων τα παιχνίδια με την Δόξα Νάουσας και την Πατρίδα αντίστοιχα δεν διεξήχθησαν λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικου πίνακα του ομίλου ισοβαθμούν έχοντας από 5 βαθμους ο Εθνικός Ραχιάς και η Δόξα Νάουσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής