breaking news Νέο

Δήλωση του Απ. Χαραλαμπίδη προπονητή της ΠΑΕ Βέροιας μετα τον αγώνα με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο

Δήλωση του Απ. Χαραλαμπίδη προπονητή της ΠΑΕ Βέροιας μετα τον αγώνα με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο

Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που κατεβαλαν οι παίκτες του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο όπως υποστήριξε, η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, εξέφρασε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο,

“Πήραμε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για μας αφού ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με την ΒΕΡΟΙΑ έπαιζε στο γήπεδό του και καίγονταν για τους βαθμούς”, υποστήριξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για να συνεχίσει: “Τόσο εμείς όσο και ο σημερινός αντίπαλός μας η Καλλιθέα θέλαμε πολύ τους βαθμούς. Στα πρώτα 20 λεπτά, εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η αντίπαλος να κυριαρχήσει στο παιχνίδι και δίκαια να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν και άρχισαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Ετσι γρήγορα ισορροπήσαμε και αρχίσαμε να επισκεπτόμασθε επικίνδυνα την αντίπαλη εστία.

Βέβαια πριν έρθει το γκολ της ισοφάρισης είχαμε την τύχη να μην δεχθούμε ένα δεύτερο τέρμα στις δυο ευκαιρίες που δημιούργησε η Καλλιθέα.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα μας ολοκληρωτικά. Θεωρώ ότι στα 65 από τα 90 λεπτά του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας αφού είναι απο εκτός έδρας παιχνίδι και από έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστες μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθούμε στην κατηγορία.

Εύχομαι στην Καλλιθέα να βρει τον δρόμο της. Εχω περάσει καλές στιγμές στον πάγκο της”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής