breaking news Νέο

1η Συνάντηση Κατηχητών και κυκλαρχών για τη νέα κατηχητική χρονιά στη Βέροια και επίδοση διοριστηρίων

  • 1η Συνάντηση Κατηχητών και κυκλαρχών για τη νέα κατηχητική χρονιά στη Βέροια και επίδοση διοριστηρίων
  • 1η Συνάντηση Κατηχητών και κυκλαρχών για τη νέα κατηχητική χρονιά στη Βέροια και επίδοση διοριστηρίων

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου συμμετείχαν όλοι οι κατηχητές και οι κυκλάρχες της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

 

O Σεβασμιώτατος στο τέλος του Εσπερινού με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας κατηχητικής χρονιάς 2022-2023 και της πρώτης συνάξεως των κατηχητών και των κυκλαρχών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας, διάβασε σχετική ευχή και απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές για το πνευματικό έργο που ξεκινάει.

 

Στη συνέχεια, μίλησαν ο υπεύθυνος των κατηχητικών συνάξεων Αρχιμ. Παύλος Σταματάς και ο υπεύθυνος των εσπερινών κηρυγμάτων και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής Πρωτοπρ. Νεκτάριος Σαββίδης καθώς και ο Αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος, ο οποίος συνέγραψε το φετινό βιβλίο κατήχησης.

 

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, επέδωσε στους κατηχητές και τους υπευθύνους των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής τα διοριστήρια για τη νέα κατηχητική χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής