breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Εδώ το Αιγαίο φλέγεται, αδέρφια, μέχρι κι ο Κώστας Πρέκας ετοιμάζεται να μπει σε τορπιλάκατο με το βαθμό του πλωτάρχη και ο Μητσοτάκης το βιολί του.

Τι είπε στο Μπλουμ...μπεργ ο Κυριάκος; Ότι η Ευρώπη μπορεί να πολεμήσει τον Πούτιν με όπλο το πλαφόν στο φυσικό αέριο.

Δεν μπορεί, κάποιο κατάλοιπο θα έχει ο πρωθυπουργός μας με το «σιδηρούν παραπέτασμα». Άλλωστε, γαμπρός Πολωνίας είναι και εποχής μάλιστα Γιαρουζέλσκι.

Ξέρετε τι τράβηξε ρε από τους Σοβιετικούς η Μαρέβα; Στην εξορία την είχαν, όταν πιτσιρίκα είχε βγει στο μπαλκόνι με το Λεχ Βαλέσα.

Και μετά ο Βαλέσα έγινε πιο δεξιός και από τους δεξιούς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εγγραφεί και στη Νέα Δημοκρατία και θα τον έχει υποψήφιο στο Επικρατείας ο Κυριάκος.

Στα δικά μας. Πιο ακριβό το πετρέλαιο κίνησης από τη βενζίνη. Ήταν υπόσχεση, το έκανε πράξη, δεν λέμε.

Διότι ο Κυριάκος, όταν αναθέτει στον Άδωνι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πραγματοποιήσει. Ελπίζουμε ότι στις 15 Οκτώβρη, που θα αρχίσει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης να μην αρχίσουν να φουλάρουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ τα «τριχίλιαρα», σε κυβικά έτσι, τζιπάκια τους, πετρέλαιο από τις σόμπες και από τις δεξαμενές της «Κουμουνδούρου», για να κάνουν αντίσταση στον Κυριάκο.

Πάντως δεν μπορούμε να πούμε, στον αφρό μας έχει η κυβέρνηση. Και τις διακοπούλες μας θα έχουμε το χειμώνα. Στο ρεύμα, εννοείται. Δεν παύει όμως, να είναι διακοπές.

Και γκαζόλαμπες θα προμηθευτούμε και μαγκάλια θα πάρουμε και μασίνες θα επιστρατεύσουμε για το φαγητό.

Ξύλα δεν υπάρχουν, αλλά τι στο καλό. Αν πάμε στους θκους μας τους βουλευτές, δεν θα μας δώσουν κανά 5-6 τόνους, να ξεχειμωνιάσουμε;

Διότι όταν ο Κυριάκος λέει ισότης, το εννοεί. Αφού φέτος δεν θα ανεβάσει πάνω από 24 βαθμούς την επιδαπέδια θέρμανση στο σπιτάκι του.

Για να γίνουν διακοπές στο Κολωνάκι, δεν το βλέπουμε, αφού εσπρέσο από το Ντα Κάπο δεν γίνεται στη χόβολη, οπότε μας βλέπω όλους να γίνουμε Κολωνακιώτες, αδέρφια.

Τι στο καλό έχουν οι υπουργοί του, που την έχουν πέσει εκεί και ζουν ζωή χαρισάμενη;


Μητσοτάκης
Γκραμπόφσκι
Βαλέσα
πετρέλαιο κίνησης
ρεύμα
καυσόξυλα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής