breaking news Νέο

Η «Μ.Α.μ.Α – Μέριμνα ατόμων με αυτισμό» αποκτά το λεωφορείο του Άλκη!

  • Η «Μ.Α.μ.Α – Μέριμνα ατόμων με αυτισμό» αποκτά το λεωφορείο του Άλκη!
  • Η «Μ.Α.μ.Α – Μέριμνα ατόμων με αυτισμό» αποκτά το λεωφορείο του Άλκη!

Η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα. Ο σύλλογος Μ.Α.μ.Α της Βέροιας για παιδιά με αυτισμό, απέκτησε το βανάκι που ονειρευόταν. Και με το σύνθημα «Πάμε βόλτα τα όνειρά μας με τον Άλκη» είναι έτοιμο για τις πιο όμορφες βόλτες….

Ήταν πέρυσι το Φεβρουάριο. Μόλις λίγες ημέρες μετά το βίαιο θάνατο του Άλκη, που οι γονείς του μέσα από τηλεοπτική εκπομπή θέλησαν να κάνουν τον πόνο τους αγάπη και προσφορά. Θέλησαν να χαρίσουν στη μνήμη του Άλκη ένα δώρο στα παιδιά που έχουν ανάγκη, στα παιδιά του συλλόγου “Μ.Α.μ.Α.” της Μέριμνας ατόμων με αυτισμό, όπου η Μελίνα Κακουλίδου, η μητέρα του Άλκη, είναι εθελόντρια πολλά χρόνια. Τότε η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της, οι τηλεθεατές της εκπομπής να γίνουν μια αγκαλιά, ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που χρειάζεται και να αγοραστεί ένα βανάκι, που θα επέτρεπε στα παιδιά να μετακινούνται καλύτερα.

Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα….

Η εκδήλωση των εγκαινίων του καινούργιου λεωφορείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.30 στον προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α (Ειδικό Σχολείο Βέροιας). Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να μοιραστεί τον ενθουσιασμό τους για το καινούργιο ξεκίνημα!

Το καινούργιο μεταφορικό μέσο θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του ΚΔΑΠ αλλά και της Μέριμνας γενικότερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής