breaking news Νέο

Φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Δόξα Δράμας τη Δευτερα 10 Οκτωβρίου στο γήπεδο "ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ" της Ν. Νικομήδειας στις 4.30μ.μ.

Φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Δόξα Δράμας τη Δευτερα 10 Οκτωβρίου στο γήπεδο

Την δυνατότητα να βρεθούν εκ νέου σε αγωνιστική δράση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προσφέρει το φιλικό παιχνίδι με τους αντίστοιχους της Δόξας Δράμας, το οποίο και προγραμματίσθηκε να διεξαχθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στο γήπεδο "ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ" της Ν. Νικομήδειας και με ώρα έναρξης στις 4.30μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι η φιλική αναμέτρηση των πρώην άσσων της Βέροιας με τους "Μαυραετούς" της Δράμας αποτελεί την τέταρτη μέσα στο 2022, καθως προηγήθηκαν οι κόντρες με τον Πιερικό, στην συμπολίτισσα ΑΕΠ (με αφορμή την ημέρα γενοκτονίας του Ποντιακου Ελληνισμού) και την συμμετοχή στο τουρνουά της Κρύας Βρύσης για την βράβευση των βετεράνων ποδοσφαιριστών Σταύρου Βεζυργιανόπουλου, Γιάννη Τραπεζανλίδη και Χρήστου Υφαντίδη.

Σ' ότι αφορά πάντως το φιλικό της προσεχούς Δευτέρας στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας η ομάδα των παλαιμάχων της Δόξας Δράμας αναμένεται να παρουσιασθεί με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι Χατζηελευθερίου, Στράντζαλης. Φιλίππου, Μπανάσας, αλλά και οι πιο... νεότεροι Τσελεμπής, Κασδοβασίλης, Κ. Παχατουρίδης...

Μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι εξης μάχιμοι ποδοσφαιριστές:

Δέλλιος, Χωλόπουλος, Μελετίδης, Μίλης, Μαντζαρίδης, Τσιούχας, Ελευθεριαδης, Παπανώτας, Τρούπκος, Ζαρογιάννης, Σαββίδης, Βεζυργιανοπουλος, Κολεσίδης, Στεργιόπουλος, Παπαστέργιος, Καστανιώτης, Παπατζίκος, Υφαντίδης, Τσαλουχίδης, Βεργώνης με μικρές αποκλίσεις ως προς τις προσθήκες ή τις αφαιρέσεις.

Επίσης και πολλοι μη μάχιμοι ποδ/τες όπως οι παλαίμαχοι Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Παπαφωτίου, Σπυρίδων, Γκεσιος, Τραπεζανλίδης, Κελεσίδης και επονται κλπ.

Αρχηγος αποστολής ορίσθηκε ο Νίκος Αγγέλου.

Ενω την ομάδα κοουτσάρει ο Γιώργος Χατζάρας με βοηθους τον Πουρσανίδη - Φουλατσικλη και Σ. Σταφυλίδη.

 

Ευχαριστήριο στην  οικογένεια Νίκου Κουτόβα

 

Ο σύλλογος των παλαιμάχων Ποδ/των ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πέτρο και Γιώργο Κουτόβα παιδιά του αείμνηστου Νίκου Κουτόβα για την δωρεά μιας ολοκαίνουργιας ποδ/κης στολής με το σήμα της Βέροιας οι οποίοι για μια ακόμη φορά δείχνουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους στον μεγάλο σύλλογο και τιμούν τη μνήμη του πατέρα τους που ήταν πάντα κοντά στην Βασίλισσα του Βορρά.

Τους ευχαριστούμε θερμά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής