breaking news Νέο

Κώστας Ηλιάδης: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Κώστας Ηλιάδης: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Πολλά χαμόγελα έφερε στον ΑΟΚ Βέροιας η δεύτερη στη σειρά νίκη - κάτι που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα - επι της ΓΕ Αγρινίου εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή, με την οποία έβαλλε στο... σακούλι του ένα δίποντο - χρυσάφι, στην προσπαθεια του να κρατηθει σε απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το γεγονός, δε, ότι η νίκη αυτή των “μπλε” επιτεύχθηκε επι ενος αντιπάλου που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και στην (12η) προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος προσδίδει πολυ μεγαλύτερη σημασία ασφαλώς.

“Η ομάδα του Αγρινίου, παρ΄οτι είναι τελευταία βαθμολογικά, αποτελεί σκληρό καρύδι, απόδειξη οτι κανείς δεν πέρασε από κει εύκολα. Το καλό για εμας είναι οτι τα παιδιά είχαν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντική ηταν η νίκη σ’ αυτό το ματς και έκαναν αυτό που πρέπει. Βέβαια, στην τέταρτη νίκη μας στο πρωτάθλημα έπαιξε ρόλο και η δουλειά που κάναμε μέσα στο εορταστικό δωδεκαήμερο. Πιστευω πως με αυτές τις δυο σερί νίκες είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια σ’ αυτό το πολυ καλό ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα με την έλευση του 2018» επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός καθοδηγητής των νεοφώτιστων Κώστας Ηλιάδης.

Οι  παίκτες του ΑΟΚ Βέροιας επέστρεψαν την Τρίτη στο γήπεδο, στους οποίους ο νεαρός τεχνικός της ομάδας έκανε επισήμανση των λαθών τους στο τελευταίο παιχνίδι και στη συνέχεια έβαλε να τρέξουν, ενω από χθες Τετάρτη ξεκίνησε επι της ουσίας η προετοιμασία για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εύαθλο Πολυκάστρου (που με την σειρά του πέτυχε σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη επι του Ζέφυρου την περασμένη αγωνιστική). Ενα παιχνίδι το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από το γεγονός οτι οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κατάταξη και μία νίκη θα δώσει τη δυνατότητα σ’ έναν από τους δυο αντιπάλους να αποκτήσει βαθμολογικό προβάδισμα.

 

Ετοιμος πλεον ο Γιάννης Λέφας

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Λέφας, που είχε υποστεί διάστρεμμα τρίτου βαθμού και βρίσκεται στα πιτς για πάνω από έναν μήνα, συγκεντρώνει αυτή τη φορά πολυ περισσότερες πιθανότητες να επανέλθει στο ματς αυτό. Ο έμπειρος παίκτης παρουσιάζεται έτοιμος πλεον να αγωνισθεί και να ενισχύσει την ομάδα του. Κάτι, ωστόσο, που αν συμβεί, θα γίνει με τέτοιο τρόπο (με ελεγχόμενο χρόνο αγωνιστικής παρουσίας δηλαδή), ώστε να μην προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα στον παίκτη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής