breaking news Νέο

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ του Λάζαρου Χατζηιωαννίδη, ενόψει των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ του Λάζαρου Χατζηιωαννίδη, ενόψει των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας

Ο συνδυασμός ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ διεκδικεί την ψήφο των ιατρών-μελών του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας στις προσεχείς εκλογές της 16ης Οκτωβρίου, με σκοπό την εκπροσώπηση των συναδέλφων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΗ .

Η συγκρότηση του συνδυασμού μας πραγματοποιήθηκε από την ανάγκη ύπαρξης μιας ισχυρής, δυναμικής και ενωτικής ομάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ιατρό που ασκεί την μάχιμη ιατρική σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στις μέρες μας, στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, στα διαγνωστικά εργαστήρια, στις κλινικές – θεραπευτήρια και στα ιδιωτικά ιατρεία . Τα προβλήματα, οι δυσκολίες, οι προκλήσεις αντικειμενικά είναι πάρα πολλές, είναι όμως στοιχεία που πρέπει να μας ενώσουν σε μια κοινή προσπάθεια επίλυσής τους .

Μέσα από γόνιμες συζητήσεις με συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, που εργάζονται είτε σε δημόσιους είτε σε ιδιωτικούς φορείς υγείας, διαπιστώσαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών απαιτούν από όλους εμάς που ασχοληθήκαμε ή πρόκειται να ασχοληθούμε με τα διοικητικά του Ιατρικού Συλλόγου μια διαφορετική προσέγγιση και ένα διαφορετικό ρόλο στην εκπροσώπησή τους σε σχέση με το παρελθόν .

Ένας Ιατρικός Σύλλογος με διαχειριστικά μόνο καθήκοντα δεν είναι αυτό που επιθυμούν οι συνάδελφοι ιατροί της Ημαθίας . Προσδοκία όλων είναι το Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές να είναι δυναμικό και διεκδικητικό στην προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των ιατρών, αρωγός και πρωτοπόρος στους αγώνες και στις κινητοποιήσεις όποτε αυτές είναι απαραίτητες . Επιθυμία όλων είναι το Διοικητικό Συμβούλιο να είναι ανοικτό στην κοινωνία και να υποστηρίζει την εξωστρέφεια του ΙΣΗ ( να προάγει τον εθελοντισμό , συμμετοχή σε δράσεις με κοινωνικό πρόσημο, ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον γενικό πληθυσμό, επιστημονικές εκδηλώσεις επιμόρφωσης των ιατρών, αλλά και προβολή της περιοχής μας ). Πολύ σημαντικός κρίνεται ο εκσυγχρονισμός του Συλλόγου με αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας, κατά τα πρότυπα και άλλων ιατρικών συλλόγων, με βελτίωση της ιστοσελίδας, χρησιμοποίηση εφαρμογών και λειτουργιών που θα βοηθήσουν περισσότερο στην εξυπηρέτηση των ιατρών ως προς την χορήγηση βεβαιώσεων και εγγράφων, αλλά και διαρκή ενημέρωση με τα τρέχοντα θέματα, νομοθεσία, προκηρύξεις κ.α.

Ο σεβασμός στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του ιατρικού κόσμου για εμάς αποτελεί ΔΕΣΜΕΥΣΗ . Ζητούμε λοιπόν την στήριξη των ιατρών της Ημαθίας στην κίνησή μας . Ζητούμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια προσπάθεια που αποβλέπει να φέρει ξανά τους ιατρούς κοντά στον Σύλλογο, έτσι ώστε να αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται επάξια .

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που θα συναντήσουμε είναι πολλές, αλλά με ενότητα και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα θα τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία .Απαιτείται η συμμετοχή όλων στις αρχαιρεσίες εκλογής των οργάνων διοίκησης του ΙΣΗ. Όσο μαζικότερη η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες, τόσο ισχυρότερη θα είναι η εντολή διοίκησης και υλοποίησης των προεκλογικών δεσμεύσεων .

Στις 16 Οκτωβρίου ψηφίζουμε αυτούς που θεωρούμε ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν καλύτερα τους ιατρούς της Ημαθίας.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ( ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ )

Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος ,ΩΡΛ ,ιδιώτης Βέροια

Βλαβογελάκης Αντώνιος, Ψυχίατρος ,ιδιώτης Βέροια

Γουτσίκας Ιωάννης ,Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος ,ιδιώτης Βέροια

Θέμελης Πέτρος , Μικροβιολόγος- Βιοπαθολόγος ,ιδιώτης Βέροια

Κονδωνής Αντώνιος ,Γενικός Ιατρός ,ιδιώτης Βέροια

Κοντοτάσιος Κωνσταντίνος ,Παθολόγος Γ.Ν.Βέροιας

Μανουσάρη Αντωνία , Δερματολόγος ,ιδιώτης Βέροια

Μπεκιαρίδης Αριστείδης ,Γαστρεντερολόγος Γ.Ν.Βέροιας

Μπιλιούρης Ευάγγελος ,ειδικ.Γενικής Ιατρικής ,Γ.Ν.Βέροιας

Ντάπτσεβιτς Ιρένα ,Καρδιολόγος Κ.Υ.Βέροιας

Παπαβασιλείου Ελευθέριος ,Καρδιολόγος ιδιώτης Νάουσα

Παπαδόπουλος Ραφαήλ ,Νεφρολόγος Γ.Ν.Βέροιας

Παπαχαραλάμπους Ευάγγελος , Μαιευτήρας-Γυναικολόγος ιδιώτης Βέροια

Ρούσος Κωνσταντίνος ,Παθολόγος , Γ.Ν.Νάουσας

Τζαφέρης Ηλίας ,Γενικός Ιατρός ,Κ.Υ.Βέροιας

Χατζηιωαννίδης Λάζαρος , Παθόλογος-Διαβητολόγος ,ιδιώτης Βέροια


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής