breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Καθαρίστριες έφαγαν παραισθησιογόνα σοκολατάκια και τα έβλεπαν όλα διπλά!

Περιπέτεια για 5 καθαρίστριες στη Μύκονο οι οποίες μπήκαν σε πολυτελή βίλα του νησιού όταν έφυγαν οι ένοικοι και την ετοίμαζαν για τους επόμενους. Στο ψυγείο της βίλας βρήκαν ένα κουτί με σοκολατάκια και έφαγαν από ένα η καθεμία και συνέχισαν τη δουλειά τους.

Μετά όμως από ένα τέταρτο,  άρχισε το… πάρτι. Οι πέντε καθαρίστριες άρχισαν να γελάνε, έβαλαν μουσική και το έριξαν στον χορό. Λίγο μετά όμως άρχισε και ο εφιάλτης καθώς είχαν παραισθήσεις και έβλεπαν τα αντικείμενα του σπιτιού να μετακινούνται στον χώρο.

Το μυστήριο λύθηκε στο ιατρικό κέντρο της Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ότι τα σοκολατάκια είχαν LSD και πια η υπόθεση περνάει στα χέρια του αστυνομικού τμήματος του νησιού. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναζητούν τους τουρίστες που διέμεναν στη βίλα, οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε η εκπομπή, ήταν πέντε Έλληνες, ανάμεσά τους και ένας επώνυμος, γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.

*****

• Γκρέμιζαν πολυκατοικία και άνοιξαν τρύπα σε διπλανό σπίτι

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, εργάτες που γκρέμιζαν τον τοίχο μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ατλαντίδος στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, κατά λάθος… γκρέμισαν και μέρος του τοίχου της διπλανής πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα στο σπίτι να υπάρχει μια τεράστια τρύπα. Την ώρα δε,  που έγινε το περιστατικό,  ο ένοικος βρισκόταν μέσα στο σπίτι και φοβήθηκε πολύ!

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίεας που χτίζει την πολυκατοικία, είπε πως «δυστυχώς δεν υπάρχει διπλοτοιχία, οπότε ήταν αναπόφευκτο να συμβεί αυτό αν και πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα». Διαβεβαίωσε ότι θα γίνει πλήρης αποκατάσταση της ζημιάς, ο τοίχος θα γίνει καινούργιος και ζήτησε συγγνώμη από τον ένοικο του διαμερίσματος….

*****

• 90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία σημειώθηκε στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας στη Φθιώτιδα, με την αυτοκτονία 90χρονου, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, χθες το μεσημέρι .

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Δυστυχώς ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του! Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

*****

• Viral η απάντηση του ΟΔΗΓΗΤΗ στον Τσιάρτα! Θέλει το ΚΚΕ εκτός νόμου...

Σε μία άκρως προκλητική ανάρτηση στο Twitter, μέσω της οποίας ζητά να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του ΚΚΕ, προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας. Συγκεκριμένα, ο Τσιάρτας ανέβασε μια φωτογραφία από δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας τέθηκε εκτός νόμου, γράφοντας στην ανάρτηση «Εδώ γιατί καθυστερούμε;», λαμβάνοντας ουκ ολίγες απαντήσεις από τους χρήστες του Twitter.

Μία όμως ξεχώρισε και ήταν αυτή του «Οδηγητή», ο οποίος σχολίασε: «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα "καθυστερεί" να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος...».

Για μια ακόμη φορά γίνεται «viral» ο Βασίλης Τσιάτρας για τις προκλητικές του θέσεις….

*****

• Μπάρμαν παραιτήθηκε όταν το αφεντικό του ζήτησε να μην πίνει στα ρεπό του

Μπάρμαν έφυγε από τη δουλειά του όταν ο εργοδότης του ζήτησε να μη πίνει ποτά στο ρεπό του. «Λέτε στον ΜΠΑΡΜΑΝ να μην πίνει στο ρεπό του; Θέλεις να πας να πεις και στους σεφ να μην τρώνε στα ρεπό τους» ήταν η απάντηση του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εργοδότης έστειλε ένα μήνυμα στις τρεις το βράδυ στον εργαζόμενο του ζητώντας του να πάει την επόμενη μέρα στη δουλειά, αν και ο μπάρμαν είχε ρεπό, με τον μπάρμαν να απαντάει αμέσως «Όχι, ευχαριστώ. Αύριο έχω ρεπό»

Η συζήτηση συνεχίστηκε με το αφεντικό να επιμένει και τον μπάρμαν αυτή τη φορά να εξηγεί ότι δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη αλλαγή στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να βγει, να μεθύσει και ως εκ τούτου να μη μπορεί να εργαστεί την επόμενη μέρα!


• Γκρέμιζαν πολυκατοικία και άνοιξαν τρύπα σε διπλανό σπίτι
• 90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε
• Viral η απάντηση του ΟΔΗΓΗΤΗ στον Τσιάρτα! Θέλει το ΚΚΕ εκτός νόμου...
• Μπάρμαν παραιτήθηκε όταν το αφεντικό του ζήτησε να μην πίνει στα ρεπό του

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής