breaking news Νέο

Στην κορυφή του βαθμολογικού «Έβερεστ» και πάλι ο Φίλιππος!

Στην κορυφή του βαθμολογικού «Έβερεστ» και πάλι ο Φίλιππος!

Ο Φίλιππος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ρεπό του Φαίακα Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή και με τη νίκη του (86-68) επί της αγωνιστικής Νικόπολης Πρέβεζας στο «άντρο» του ξαναβρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού «Έβερεστ», με τον Δημήτρη Γκίμα και τους παίκτες του να έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν γι' αυτή την βαθμολογική εξέλιξη.

Βέβαια, όλοι στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας γνωρίζουν ότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν στο πρωτάθλημα, μέχρις ότου επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλητισμού, ο οποίος και έχει τεθεί πριν από το ξεκίνημα της χρονιάς, και μέχρι τότε δεν έχουν άλλο τίποτα να σκέφτονται παρά μόνο πως θα μπορέσουν να υπερνικούν τα εμπόδια που τίθενται στο δρόμο τους από αγωνιστική σε αγωνιστική. Το εμπόδιο, λοιπόν, που προβάλλει τώρα για το σύνολο του Δημήτρη Γκίμα έχει να κάνει με τον Πρωτέα Γρεβενών εκτός έδρας. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι πρωτοπόροι θα επιδιώξουν να πάρουν το ρόλο φύλλο, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με συντελεστή 10-12.

 

Φιλικό με Χαλκηδόνα σήμερα

Οι παίκτες του Φιλίππου ξεκίνησαν από την Τρίτη και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εν λόγω παιχνίδι χωρίς την ύπαρξη κανενός προβλήματος, με το πρόγραμμα σήμερα να προβλέπει και φιλικό απέναντι στην Χαλκηδόνα (7 μ.μ.) εκτός έδρας, το οποίο και εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους μπροστά στην αγωνιστική υποχρέωση που έχουν να βγάλουν την ερχόμενη Κυριακή.

 

Με δυό... λόγια η αγωνιστική

που πέρασε

Σ' ότι αφορά πάντως στην 12η αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, να θυμίσουμε ότι, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Φίλιππο Βέροιας για να κερδίσει τη Νεάπολη με 86-68. Από πίσω στη βαθμολογία ακολουθεί ο ΑΓΣ Ιωαννίνων που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, επιστρέφοντας στις νίκες κόντρα στην Πτολεμαϊδα νικώντας 87-72 εντός έδρας. Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πρωτέας Γρεβενών που επικράτησε στο Βόλο 68-74 της τοπικής Νίκης, ανεβαίνοντας στο 7-4, τη στιγμή που η Νίκη Βόλου έπεσε «απότομα» στο 7-4, έπειτα από συνεχή αποτελέσματα.

Την τέταρτη του νίκη πέτυχε ο ΑΟΚ Βέροιας που πέρασε από το Αγρίνιο με 69-71, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2-9. Αντίθετα οι νικητές με αυτή τη νίκη έχουν πλέον ρεκόρ 4-7 και μπορούν να ελπίζουν σε απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Με νίκες συνέχισαν επίσης Ίκαροι Τρικάλων και Εύαθλος Πολυκάστρου. Οι πρώτοι επικράτησαν πολύ δύσκολα του Ιωνικού εντός έδρας με 74-72, ενώ ο Εύαθλος έκανε πάρτι κόντρα στον Ζέφυρο, τον οποίο διέλυσε με 78-58.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής