breaking news Νέο

Στάση εργασίας την Πέμπτη στους παιδικούς σταθμούς

Στάση εργασίας την Πέμπτη στους παιδικούς σταθμούς

Στάση εργασίας για το σύνολο των εργαζομένων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προκήρυξε η ΠΟΕ - ΟΤΑ για την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου - και συγκεκριμένα από τις 11.30 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εθνικό Συμβούλιο Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης, καθώς - ΄΄οπως καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ - κινδυνεύουν να μετατραπούν από παιδαγωγικές δομές σε «παιδοφυλακτίρια».

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από τον χώρο συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρά στην πιθανότητα επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας των παιδικών σταθμών - θέμα το οποίο θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, το ενδεχόμενο αυτό θα μετατρέψει τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς σε «παιδοφυλακτίρια», καθώς θα υποβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα φιλοξενούμενα παιδιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής